Tuorein sisältö

Myös Titaanien taistelu 2 väärennetään kolmiulotteiseksi...

24.02.2011 klo 19.23 | Luettu: 2790 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vaikka The Last Airbenderin ja muutaman muun elokuvan 3D-efektit haukuttiin pystyyn viime vuonna, eniten huomiota sai Titaanien taistelun täysin ala-arvoinen 3D-versio.

Taannoin luvattiin, että jatko-osa Wrath of the Titans kuvataan 3D-kameroilla. Ohjaaja Jonathan Liebesman kieltää tämän: jatko-osa tulee olemaan käännöstyö. Liebesman tiedostaa ensimmäisen elokuvan ongelmat. Titaanien taistelu on 2D-elokuva, joka käännettiin 3D:ksi 6-7 viikossa. Aikataulu oli järjetön, Liebesman kuvailee.

Liebesman ei tahdo käyttää digitaalikameroita, koska hän tavoittelee tiettyä ilmettä. Siispä jatko-osa kuvataan filmille. Liebesman ei ollut käännöstyön faneja, mutta hän vakuuttelee tekniikan kehittyneen viimeaikoina. Jatko-osa suunnitellaan, kuvataan ja editoidaan 3D mielessä. (Jälki lienee täten vähintään samaa tasoa kuin väärennöksissä Narniat tarinat 3 ja The Green Hornet).

Liebesmanin odotettu tieteissota Battle: Los Angeles saapuu Suomeen huhtikuun lopulla nimellä World Invasion: Battle Los Angeles

Lähde: Moviefone

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Avatar-henkistä sci-... Deep Purple lupailee... >

Keskustelut (2 viestiä)

pkv

24.02.2011 klo 19.37

Tehkää jatko-osanne, mutta kultaisen taljan jätätte rauhaan, sovittu?
lainaa
Aatu

24.02.2011 klo 20.36

Ehdottomasti julkaisun arvoinen, jos on puolikskaan niin hyvä kuin ykkösosa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova