Tuorein sisältö

Turha odottaa uutta Van Halen -albumia, toteaa Sammy Hagar

08.03.2011 klo 00.06 | Luettu: 2222 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MusicRadar.com haastatteli Sammy Hagaria, joka taannoin lauloi myös Van Halenissa. Van Halenin on sanottu säätävän uutta albumia - bändin viimeisin studioalbumi on vuodelta 1998, jolloin vokaaleissa oli Gary Cherone.

Hagar ei kuitenkaan ole kovin luottavainen uuden albumin suhteen.

- En usko uuteen albumiin. Miettikää kuinka kauan siitä on aikaa. Heillä on ollut mahdollisuuksia. Eddie Van Halenilla on oma studio, hänen veljensä (bändin rumpali) asuu parin kilometrin päässä. Eddien poika soittaa bassoa...siitä huolimatta bändi on tehnyt viimeksi levyn, herra tietää koska. Jos uuden albumin tekeminen kestää näin kauan, en usko uuteen Van Halen -albumiin. En usko Eddien ja David Lee Rothin pystyvän yhteistyöhön.

- David Lee Roth on outo kaveri. En haluaisi puhua hänestä, koska en todellisuudessa tunne miestä. Hän on ehdottomasti oudoin tyyppi, jonka olen koskaan tuntenut. Hänen lähelleen ei pääse, hän on pelkkää feikkiä. Kuin ketään ei olisi kotona. Juttelet Davidin kanssa ja se on kuin puhuisit robotille. Jos haastattelet David Lee Rothia, saat kymmenen eri vastausta jokaiseen kysymykseen - ennalta valmisteltuja vastauksia. Kaikki hänen sanomansa on ennalta kirjoitettua.

- David Lee Roth ei sovi minun maailmaani. Mutta mitä tulee uuteen Van Halen -albumiin, en usko Eddien ja Davidin viihtyvän 15 sekunttia pidempään samassa huoneessa. Miten he sitten saisivat aikaan albumin...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Teräsmies Brandon Ro... Ranskan Euroviisun k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova