Tuorein sisältö

Naula Robert Zemeckisin arkkuun: 3D-Beatles peruttu

15.03.2011 klo 12.01 | Luettu: 2683 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Robert Zemeckis on jo vuosia yrittänyt onnistua siinä, missä Avatar onnistui. Liikkeiden kaappausta ja 3D-efektiä hyväksikäyttävät animaatiot Napapiirin pikajuna, Monsteritalo, Beowulf ja Saiturin joulu ovat kaikki tienanneet rahaa, mutta suurin hitti näistä on kestosuosikki Napapiirin pikajuna, joka sekin vaikutti flopilta ensi-iltansa tienoilla.

Disney omistaa Zemeckisin studion ImageMovers Digital. Saiturin joulun jälkeen luukulle laitettiin lappu. Viimeinen ImageMovers-elokuva Kohti Marsia (Mars Needs Moms) tehtiin kuitenkin valmiiksi. Viime viikonloppuna tyyris leffa floppasi niin tyylipuhtaasti, kuin mahdollista on.

Zemeckisin oli tarkoitus askarrella Disneylle samalla tekniikalla Yellow Submarine, eli uusi versio samannimisestä The Beatles -animaatiomusikaalista. Tämäkin projekti on nyt peruttu. Disney on vapauttanut Zemeckisin luontoon.

Zemeckis saattaa etsiä uutta studiota elokuvalle, tai ohjata pitkästä aikaa perinteisesti näytellyn elokuvan, mutta nämä ovat vain huhuja.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen suosituin yht... Kaksi uutta isoa tie... >

Keskustelut (1 viestiä)

Vincent

15.03.2011 klo 16.44

Miehen Roger Rabbit- ja Paluu Tulevaisuuten-leffat olivat sen verta hyviä, että olis kyl kiva nähä jotain niitten tasoista joskus viellä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova