Tuorein sisältö

Kaksi uutta isoa tieteisseikkailua tuloillaan

15.03.2011 klo 12.57 | Luettu: 2899 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viime viikonlopun lipputuloilla näyttää olevan tavallista enemmän merkitystä. Kuten juuri uutisoitiin, animaation Kohti Marsia heikko menestys johti animaation Yellow Submarine hyllyttämiseen.

Karumpi avaruusolentoleffa World Invasion: Battle Los Angeles menestyi kohtalaisen hyvin. Kuinka ollakaan, kaksi samantapaista, niinikään alkuperäisiin ideoihin perustuvaa elokuvaa on julkistettu.

Sony on ostanut käsikirjoituksen Agent OX. Avaruusolentojen hyökkäyksestä kertovassa tarinassa on se omaperäinen piirre, että pääosassa on vieraalle planeetalle soluttautunut agentti, jonka on estettävä kotiplaneettamme valtaus. Käsikirjoittaja Daniel Kunkan ainoa aiempi työ on Renny Harlinin ohjaama 12 Rounds, jota haukuttiin Die Hard 3:n kopioksi.
Lähde: Variety

20th Century Fox on ostanut "myyntipuheen" (sales pitch), eli idean elokuvalle. Elokuvalla ei ole nimeä, eikä yksityiskohtia paljastetta, mutta kyseessä on eeppinen tieteisseikkailu. Tuottaja McG saattaa myös ohjata. Käsikirjoituksen tulee kirjoittamaan David Callaham, jonka aiempia töitä ovat The Expendables ja Doom.
Lähde: Deadline

World Invasion: Battle Los Angeles

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Naula Robert Zemecki... Poliisiopiston kilju... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova