Tuorein sisältö

Industrialin pioneeri Suomeen

23.05.2011 klo 15.21 | Luettu: 2243 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Industrialin, post-punkin ja raskaan doom metalin pioneeribändi Godflesh saapuu Tavastialle lauantaina 24. syyskuuta. Liput paluun tehneen brittiläisen kulttisuosikin harvinaislaatuiselle klubikeikalle tulevan myyntiin keskiviikkona 25. toukokuuta.

Vuonna 1988 perustettua Godfleshia pidetään Ministryn ja Nine Inch Nailsin ohella yhtenä raskaan industrial-genren merkittävimmistä yhtyeistä. Kitaristi/vokalisti/ohjelmoija Justin K. Broadrickin ja basisti G. C. Greenin muodostama duo ehti ansiokkaan uransa aikana operoida metallin ohella myös esimerkiksi tekno- ja dub-musiikin parissa ennen jäämistään tauolle vuonna 2002.


Viime keväänä Godflesh ilmoitti yllättäen soittavansa lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen paluukeikan Ranskassa Hellfest-tapahtuman pääesiintyjänä, ja sittemmin yhtye on esiintynyt vain harvoja ja valittuja kertoja esimerkiksi Roadburn- ja Supersonic-festivaaleilla. Godflesh on julkistanut lähikuukausille Helsingin ohella vain kaksi muuta keikkaa, joista ensimmäinen toteutuu monta kertaa Tavastiaa isommalla HMV Forum -areenalla Lontoossa ja jälkimmäinen festivaaleilla Norjassa.

Aikaisemmin Godflesh on vieraillut Suomessa syksyllä 1992.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mainoskatko: X-Men, ... Vaihtoehto Nolanin v... >

Keskustelut (1 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

24.05.2011 klo 00.22

ZOMFG!!!! Tänne on niiin persssskeleen pakko mennä.
Kiitos vaihteeksi tämänkin uutisoinnista, olisi voinut mennä ohitse.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova