Tuorein sisältö

Pori Jazz starttaa lauantaina

08.07.2011 klo 13.00 | Luettu: 1428 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Perinteikäs Pori Jazz kokoaa taas rytmimusiikin ystävät runsaaksi viikoksi Poriin Kokemäenjoen suistomaille, nyt 46. kerran.

Festivaali alkaa lauantaina 9. heinäkuuta ja päättyy sunnuntaina 17. heinäkuuta. Lauantain ohjelman voit tarkistaa täältä.

Reilun viikon aikana festivaalissa kuullaan noin 140 konserttikokonaisuutta, joista 40 on maksullista ja satakunta ilmaiskonserttia. Esiintyvien taiteilijoiden määrä nousee yli 600! Esiintyviä kokoonpanoja on 100.

Ennakkoon tapahtumaan on myyty noin 37 000 lippua. Eniten yleisön ennakkomielenkiintoa on herättänyt Kirjurinluoto Arenan lauantain (16.7.) konsertti, jossa esiintyvät mm. Sing the Truth -kokoonpano, jonka solisteina ovat laulajat Angelique Kidjo, Dianne Reeves ja Lizz Wright, sekä laulaja ja lauluntekijä Elton John. Tähän konserttikokonaisuuteen on myyty ennakossa noin 16 000 lippua.

Kirjurinluodon avauskonserttiin torstaina (14.7.) on myyty noin 9 000 lippua. Konsertissa esiintyvät mm. trumpetisti Randy Breckerin ja saksofonisti Bill Evansin johtama Soulbop-kokoonpano sekä laulajalegenda Tom Jones.

Kirjurinluodon perjantain konserttiin, jossa esiintyvät mm. soul-laulaja Aloe Blacc ja latinopopin keskeinen kehittäjä Ricky Martin, on myyty ennakkoon yli 6 000 lippua.

Loppuunmyytyjä ovat festivaalin pääpäivien Cafe Jazzin konsertit sekä Puuvillatehtaassa sijaitsevan Kulttuuritehdas Kehräämön perjantain konsertti (15.7.), jossa esiintyy mm. kitaristi-laulaja James Hunter.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pori Jazz tiedottaa ... Vampyyrielokuva teke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova