Tuorein sisältö

Prince sanoi ei Jacksonin ehdotuksille

01.06.2007 klo 17.19 | Luettu: 1744 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Prince on antanut rukkaset Michael Jacksonin kosiskeluviesteille. Jacksonin on kerrottu ehdottaneen Princelle yhteiskiertuetta, jotta Jacko pääsisi takaisin jaloilleen ja saisi uransa uudellen vauhtiin. Miehen rahaongelmat ovat ilmeisen massiiviset.

Prince on kieltäytyessään vedonnut omiin kiertuesuunnitelmiin. Todellinen syy lienee jotain aivan muuta. Asiasta tietävät lähteet väittävät Princen pelkäävän Jacksonin vievän kaiken huomion uudella tulemisellaan ja Princen rooli olisi jäädä pelkäksi täytenumeroksi. Princen on vaikea ajatella myöskään itseään Michael Suuren lämppäriaktina.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eva Longorian kallis... Paris Hiltonin selli... >

Keskustelut (3 viestiä)

Prince-fani

15.06.2007 klo 21.54

Princen tuoreet Lontoon keikan on myyty loppuun ENNÄTYSVAUHDILLA. Princeltä on tulossa uusi levy, Planet Earth heinäkuussa ja UUSI MAAILMANLAAJUINEN KIERTUE. Eli Prince on kyllä TYÖKIIREIDEN takia kieltäytynyt, äijä on jälleen tulessa. Vaikka olisi varmaan mieluusti keikkaillut Michaelin kanssa.
lainaa
tyyppi

15.06.2007 klo 22.32

Aivan. Prince on todella aktiivinen ja kiireinen juuri nyt! Ei kannata uskoa ihan kaikkea mitä kirjoitetaan. Odotukset ovat kovat koskien uutta albumia!
lainaa
Prince-fani

29.06.2007 klo 14.42

Planet Earthin Euroopan julkaisupäivää on aikaistettu viikolla. Se ilmestyykin siis jo 18.07! Tulossa on varmasti kova levy ja rundi, siitä ei ole epilystäkään!
lainaa

Kirjoita kommentti


180


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova