Tuorein sisältö

Wolverine on vahvistanut seuraavan vastustajansa

22.07.2011 klo 13.54 | Luettu: 3114 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hugh Jackman on vahvistanut Comic Con -tapahtumassa, että Wolverine taistelee seuraavaksi Hopeasamuraita (Silver Samurai) vastaan. Seuraava karvaisesta mutantista kertova leffa The Wolverine sijoittuu Japaniin, joten fanit osasivat uutista odottaa.

Elokuvalla ei ole julkaisupäivää, eikä virallisesti ohjaajaa sen jälkeen, kun Darren Aronofsky lähti kävelemään. 20th Century Fox on perinteisesti askarrellut X-Men-aiheiset elokuvat pikavauhtia, joten on yhä mahdollista, että The Wolverine on teattereissa ensi kesänä. Jackmanin mukaan suurin osa elokuvasta kuvataan Japanissa.

Hopeasamurai on mutantti, joka kykenee luomaan voimakentän vaikkapa tehostaakseen miekkansa leikkausvoimaa. Hahmo on toisinaan toiminut konnana ja toisinaan sankarina. Hopeasamurain sisarpuoli Mariko on Wolverinen tunnettuja naisystäviä.

Aronofskyn mukaan The Wolverine ei ole jatko-osa aiemmille elokuville, mutta häntäpä ei enää missään näy.

Lähde: Coming Soon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Beavis ja Butt-Head ... Paranormal Activity ... >

Keskustelut (1 viestiä)

bub

25.07.2011 klo 14.03

aika moka jos ei olis jatkoa kun deadpool jätettiin edellisessä osassa ihan jatko-osaa oottelemaan. toisaalta samuraikin on tylsempi kuin Sabretooth mutta kai tähänkin lisätään jotain käsininjoja, omega redejä tms.

ja kuinka monta täysin erinäistä leffaa voi tehdä kun on sama päänäyttelijä. ei sillä, Jackman on Wolverine ja vaihtaminen olis täyttä WTFää
lainaa

Kirjoita kommentti



www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova