Tuorein sisältö

Tavastialla käynnistyy PopLife

06.09.2011 klo 00.01 | Luettu: 1510 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tulevana perjantaina käynnistyvä PopLife on Tavastian uusi viikoittainen perjantaiklubi. Poppia, rockia ja indietä ripaukseen tanssimusiikkia yhdistelevä klubi-ilta täydentää Tavastian loppuiltojen tarjontaa.

PopLife tuo Tavastialle mielenkiintoisia erikoissettejä lukuisilta erilaisilta DJ-vierailta. Näkemyksiään tanssittavasta, monipuolisesta pop-musiikista esittelevät keskeiset hahmot niin indien, popin, rockin kuin tanssimusiikinkin maailmasta.

Syksyn vierailijoina nähdään mm. Särmä , Njassa, Jori Hulkkonen, Anonymous ja Lord Fatty. Klubin isäntänä toimii Erkko, joka on soittanut viitisentoista vuotta levyjä ja toiminut sekä indien että tanssimusiikin parissa, pyörittäen mm. Misf*ts ja Tavastian Lauantaidisko -klubeja. Ohjelmaa vahvistavat tuhdilla pop-, rock-, ja indieosaamisellaan myös muut Tavastian Lauantaidiskon dj:t.

PopLife-klubin ikäraja on 22 vuotta. Klubille myydään lippuja ennakkoon Tiketissä, ovilipunmyynti alkaa aina illan konsertin päätyttyä klo 23.30, ja sali tanssilattioineen avautuu puolen yön maissa. Meno jatkuu aina puoli neljään saakka.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Miten sujuu Lordilta... Blueskitaran veteraa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova