Tuorein sisältö

Al Caponet sotivat Hollywoodissa

09.09.2011 klo 18.30 | Luettu: 2201 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

On puoliksi mahdotonta tehdä Hollywoodissa elokuvaa, joka perustuu aiheeseen, josta ei tarvitse maksaa lisenssimaksuja: suora kilpailija julkistetaan aina puolen vuoden sisällä.

Relativity media valmistelee elokuvaa Ness/Capone, joka kertoo ministeriön agentin Eliot Nessin ja gangsteri Al Caponen kuuluisista kärhämistä kieltolain aikaan 1920-luvulla. Leffa ei ole mustavalkoinen, vaan Ness näyttäytyy röyhkeänä kukkopoikana, joka nauttii maineesta ja rötösherrojen nöyryyttämisestä.

Muutama kuukausi sitten kerrottiin studion Warner Bros. projektista Cicero, joka kertoo Caponen varhaisista vuosista, ja pyrkii aloittamaan elokuvasarjan. Ohjaajan pestiä on tarjottu Harry Potter -sarjan päättelijälle David Yatesille.

Ness/Caponen ohjaa James McTeigue, jonka töitä ovat V niinkuin verikosto ja Ninja Assassin. McTeiguen seuraava ohjaus on kuitenkin jännäri Message From the King, joka kertoo siskoaan Los Angelesista etsivästä salaperäisestä muukalaisesta.

Vaikka Cicero ja Ness/Capone ovat suoria kilpailijoita, kummallakaan ei toistaiseksi ole hoppua teattereihin, toisin kuin lukuisilla kilpailevilla Frankenstein-, Lumikki- ja Ihmemaa Oz -elokuvilla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nightwishin Imaginae... Keira Knightleysta A... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova