Tuorein sisältö

Radio Rockin Rockakuu tulee, oletko valmis!

30.09.2011 klo 10.34 | Luettu: 3914 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radio Rockin lokakuusta muodostuu todellinen tribuuttikuukausi rock-musiikille. Radiokanavan lokakuu kulkee nyt nimellä Rockakuu.

Luvassa on kisoja, teemalauantaita sekä kaksi Radio Rockin omaa klubitapahtumaa Helsingissä.

Radio Rockin Rockakuu tuo kanavalle muun muassa Viikon bändi -kisan, jonka kautta on mahdollista voittaa matka ja liput kyseisen yhtyeen keikalle. Rockakuun bändeinä kuullaan Foo Fightersia, RHCP:tä, Metallicaa, Ramsteinia sekä Megadethia. Bongaa Rock -kisassa on puolestaan tilaisuus voittaa lippuja Radio Rockin lokakuisiin klubitapahtumiin.

Tapahtumia järjestetään kaksin kappalein 8.10. sekä 22.10. Lokakuun ensimmäinen klubi järjestetään Bar Bäkkärin Green Roomissa. Tänne Radio Rock on koonnut seuraavan kokoonpanon esiintymään: Ahola, Amoral, Blake sekä Insomnium. Jälkimmäinen klubeista pidetään On The Rocksissa ja esiintyjäkaartina toimii: Bob Malmström, The Grammers, Black City ja Battle Beast.

Teemalauantaisin soitetaan suomirockia, grungea, punkia sekä trashia. Radio Rockin musiikkipäällikkö Mikko Koivusipilä on innoissaan tulevasta Rockakuusta.

- Rockakuussa Radio Rock yhdistää entistä vahvemmin musiikintekijät - ja käyttäjät. Soitamme laaja-alaisesti rock-musiikkia niin isojen kuin pienten artistien voimin. Kaikilla keikkavenue ei ole sama, mutta radiossa yleisö on jokaisella yhtä suuri. Toivomme Rockakuun herättävän sen aidon intohimon musiikkia kohtaan, jota rock parhaimmillaan tarjoaa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mortal Kombat -pätki... Historian ensimmäine... >

Keskustelut (2 viestiä)

Machinus

Rekisteröitynyt 04.01.2011

30.09.2011 klo 18.44

Kai Lulua sit soitetaanki kunnolla?
lainaa
FoxxCat

Rekisteröitynyt 05.09.2011

02.10.2011 klo 17.12

thrash, ei trash.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova