Tuorein sisältö

Pendulum tanssittaa Turussa ja Oulussa

05.10.2011 klo 00.06 | Luettu: 3244 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tämän hetken menestyneimpiin elektronisen musiikin artisteihin lukeutuva Pendulum esiintyy dj-setillään perjantaina 11. marraskuuta Turun Holiday Club Caribiassa ja lauantaina 12. marraskuuta Oulun Club Teatriassa. Oulun tapahtuma tulee myyntiin perjantaina 7. lokakuuta ja Turun keikka tiistaina 11. lokakuuta. Myynninaloituspäivinä myynnissä edullisempia earlybird-lippuja, jonka jälkeen lipunhinta nousee.

Viime viikonloppuna täyttä The Circus -klubia ja Joensuu Areenaa tanssittanut ja aikaisemminkin maassamme loppuunmyydyille saleille esiintynyt Pendulum saa kumpaankin iltaan seurakseen ison joukon kotimaisia Dj-artisteja. Maailmalla suurimpien festareiden pääesiintyjänä soittavalta bändiltä ilmestyi viime vuonna kolmas pitkäsoitto Immersion, joka kiilasi välittömästi brittien albumilistan ykköseksi ja oli arvostelumenestys niin median kuin yleisön keskuudessa. Livekokoonpanona ja dj-seteillään Pendulum on luonut Suomessa vankan ja uskollisen kannattajakunnan ja onkin Pohjoismaissa suosituin juuri Suomessa.

Liput 29,50 e, ovelta 35 euroa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uutta Amoralia liikk... Lordi lupailee mauto... >

Keskustelut (2 viestiä)

VR17

05.10.2011 klo 05.59

ja kyseessähän on pelkästään DJ keikat eli mukana ei oo bändi vaan pelkästään kyseisen bändin DJ joka soittaa Pendulumia levyilta..
0751

05.10.2011 klo 07.51

VR17 kirjoitti:
ja kyseessähän on pelkästään DJ keikat eli mukana ei oo bändi vaan pelkästään kyseisen bändin DJ joka soittaa Pendulumia levyilta..


Eli siis kusetusta.. Noh, tymiltä rahat pois.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova