Tuorein sisältö

Sähkökirjoja lukuun Kobon mainoksin tuetulla tabletilla

14.11.2011 klo 10.15 | Luettu: 2217 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


Kobo Touch with Offers on tuorein vekotin e-kirjojen lukulaitteiden saralla ja se on saatavilla alle 100 dollarin hintaan. Halvan hinnan ja kummallisen nimen salaisuus piilee lukulaitteen mainoksissa, joiden avulla vekottimen hinnasta on napattu pois noin 40 dollaria.

Käyttäjät joutuvat alentuneen hinnan edestä katsomaan muun muassa näytönsäästäjään kytkettyjä mainoksia, mutta kirjojen lukua niiden ei kerrota häiritsevän. 40 dollarin lisäsijoituksella voivat halukkaat puolestaan hankkia mainosvapaan tabletin.

Kobo Touchista löytyy 6 tuuman E-Ink-kosketusnäyttö, 2 Gt muistia, microSD-korttipaikka ja WiFi-yhteydet. Laitteessa on tuki Adobe DRM:lle, mikä tarkoittaa sitä, että käyttäjä voi halutessaan lukea myös julkisten kirjastojen kirjoja Kobolta ostettujen digitaalisten kirjojen lisäksi.

Kobon laite on hyvä esimerkki uusista rahoituskeinoista, jotka ovat rantautuneet verkkopalveluiden lisäksi myös digitaalisiin laitteisiin.

Mitä mieltä ovat V2.fi:n lukijat, onko halvempi mainoksin rahoitettu tabletti houkutteleva vaihtoehto?

Asiasta uutisoi Geeky-Gadgets.


V2.fi | Samuel Kohtala
< Metallican Lars Ulri... Jörg Farewell Tour l... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kungfutse

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.04.2007

14.11.2011 klo 13.06

Ihan mielenkiintoinen idea, mutta onko tämä sitten riittävästi, sillä Amazonilla vastaava touch maksaa tuon $99 ilman mainoksia ja omalla kokemuksella Amazonin kirja-valikoima on jopa Euroopassa todella todella paljon Koboa laajempi.

Kobo:ssa on tietty hyvinä puolina mahdollisuus tuoda kirjoja, kuten DRM vapaita ePub-kirjoja, muista lähteistä (Project Gutenberg mm.) sekä tietysti tuo tuki tuolle Adobe Digital Editions DRM:lle.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova