Tuorein sisältö

Doctor Who -leffa Harry Potterien ohjaajalta

14.11.2011 klo 23.45 | Luettu: 2899 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Neljän viimeisen Harry Potter -elokuvan ohjaaja David Yates suunnittelee ison kankaan versiota maineikkaasta tv-sarjasta Doctor Who.

Vuonna 1963 aloitettu, yli 700 jakson mittainen tieteissarja kertoo Tohtoriksi kutsutusta aikamatkustajasta, joka puolustaa maapalloa ja muutakin kaikkeutta. Tohtorin erikoisiin piirteisiin kuuluu uudestisyntyminen, millä on selitetty vuosien mittaan vaihtuneet näyttelijät.

Yatesin Doctor Who ei tule olemaan jatkoa sarjalle. Perusidea tulkitaan uusiksi isompi mittakaava mielessä. Elokuvalla ei ole kiire, vaan Yatesin mukaan tiimi käyttää kaksi tai kolme vuotta suunnitellakseen sen rauhassa. Kirjoittajaa etsitään vasta.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusia kuvia Pixarin ... Killing Joke klubike... >

Keskustelut (2 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

15.11.2011 klo 04.56

"Yatesin Doctor Who ei tule olemaan jatkoa sarjalle"

;__;

Vanhoja tuotantokausia en voi väittää nähneeni, mutta nämä uudet (2005-) ovat olleet jotain niin hienoa että olisin toivonut niiden hengessä toteutettua leffaa. Ja tosiaan, The Last Great Time War olisi antanut hyvän aiheenkin leffalle vaikuttamatta sarjaan itsessään (vaikka myönnettäköön, en tiedä 8. tohtoria näytelleestä, mutta ainakin Eccleston on kuulemma huonoissa väleissä Who-porukan kanssa, joten... niin.)

Toisaalta taas, jos esimerkiksi Steven Moffat saataisiin käsikirjoittamaan tämä... Hmm...




Ja sarjaa tuntemattomille, suosittelen lämpimästi varsinkin 2005 aloitettua sarjaa. Suht matalabudjettista alkuun, mutta loistava scifisarja.
lainaa
Davros

16.11.2011 klo 07.23

Paras Sci-fi sarja ikinä. Ei ehkä sovi kaikille, mutta itse tykkään sarjasta. Harmi kun ei enää tule Suomessa :(
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova