Tuorein sisältö

Martin Scorsese pyöräyttää jännittävän Lumiukon

21.11.2011 klo 20.30 | Luettu: 2695 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Martin Scorsese on kiinnitetty ohjaamaan rikosjännäri The Snowman. Leffa perustuu Jo Nesbøn romaaniin Snømannen, joka tunnetaan Suomessa nimellä Lumiukko. Nesbøn romaaniin Kukkulan kuningas perustuva norjalaisjännäri Headhunters pyörii yhä Helsingissä.

Nesbø on niin kova jannu, että hän hyväksyi mestari Scorsesen. Nesbøa ei haittaa, vaikkei elokuvaa kuvattaisi Oslossa, jonne romaani sijoittuu.

Romaani kertoo norjalaisesta etsivästä Harry Holesta, joka on auktoriteetteja vastustava alkoholisti. Kun poika löytää äitinsä huivin lumiukon kaulasta, Hole ymmärtää, että näin on tapahtunut ennenkin. Nainen on joutunut sarjamurhaajan uhriksi.

Rikoselokuvista parhaiten tunnetun Scorsesen koko perheen fantasiaseikkailu Hugo debytoi tänä perjantaina Yhdysvalloissa. Palaute on ollut tähän mennessä innostuneen positiivista. Alta löytyy tuore mainos, jossa 3D:n kummisetä James Cameron toistaa kameralle mielipiteensä, jonka hän laukaisi tovi takaperin:



Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vivitarilta 3D-video... Eppujen Mutala soi n... >

Keskustelut (1 viestiä)

TheAvenger

Rekisteröitynyt 14.10.2008

22.11.2011 klo 15.05

"Nesbø on niin kova jannu, että hän hyväksyi mestari Scorsesen."

Nesbø todellakin on noin kova jannu. Lukekaapa jätkän pari kirjaa niin ymmärrätte. Scorsesea mitenkään väheksymättä. Meni kyllä helposti odotuslistan kärkeen tämä leffa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova