Tuorein sisältö

Chronicle kertoo "super-extreme duudsoneista"

28.02.2012 klo 15.26 | Luettu: 2700 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hymyile kotivideolla. Jos linssin eteen ilmestyy tappajia salamyhkäisestä kultista, aaveita, zombeja, avaruusolentoja tai jättipeikko tai lonkerokasa, kenestä vain voi tulla toimintasankari. Muista suojella kameraa, kun se jokin on puristamaisillaan pääsi irti. Eipä haittaa, vaikka kuva tuossa vaiheessa tärisisi.

"Löydetystä kuvamateriaalista" koostuvat leffat ovat muodissa, sillä niitä on suhteellisen edullista tehdä silloinkin, kun mukana on reippaasti tehosteita. Tänä perjantaina Suomeen saapuu Chronicle. Päähenkilöt eivät juokse pakoon muuta kuin kenties toisiaan ja poliisia. He saavat supersankarien voimat, eikä joka poika kunnioita Hämähäkkimiehen mottoa "suuri voima tuo suuren vastuun". Telekinesia on erityisen hyödyllinen kyky pakkomielteisille itsensä kuvaajille.

Kriitikot ovat ottaneet Chroniclen lämpimästi vastaan. Leffaa on kuvailtu tiiviiksi ja tehokkaaksi voimafantasiaksi, joka käsittelee yliluonnollisia nilkkejä kutakuinkin niin "uskottavasti" kuin toivoa sopii. Kritiikkiä on tullut lähinnä siitä, että tehosteisiin luotetaan välillä liikaa draaman kustannuksella. Esikoistaan ohjaavalle Josh Trankille ja tuntemattomille tähdille on povattu valoisaa tulevaisuutta.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viikatteelta Petäjäv... Jimmy Kimmel esittää... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bumble

28.02.2012 klo 20.03

Kuulostaa vähän että Peltonen lyttää leffan ennen kuin se ilmestyykään
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

28.02.2012 klo 20.18

Pöh. Cloverfieldiä ylistin kiihkoissani. Chronicle näyttää lupaavimmalta tällaiselta sitten sen. En pidä perus-jou-mäneistä, jotka mesoavat porukalla, joten jo näissä mainoksissa on kiehtovia kauhuleffan sävyjä. Jou-mänit ovat kevyestikin pelottavampia kuin noitamummelit ja semmoiset.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova