Tuorein sisältö

Apinaa sattuu leukaan lopullisessa John Carter -trailerissa

28.02.2012 klo 23.57 | Luettu: 2423 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

John Carter osaa pitää itseään esillä. Disneyn suursatsaus saapuu teattereihin Suomessa ja muualla ensi viikolla. Viimeaikoina uutta tiedonmurua ja kohtauksen katkelmaa ja mainoksen palasta on tarjottu harva se päivä. Tekijät ovat julistaneet valheeksi juorun, jonka mukaan rahaa olisi poltettu järjettömästi - rahaa on poltettu paljon, mutta ajatuksella. Valkoisia jättiapinoita sisältävä kohtaus on pääosanesittäjän mukaan leffalipun arvoinen - siispä koko kohtaus on nähty jo etukäteen. Elokuva kannattaa katsoa yhdessä Yhdysvaltain parhaista teattereista - saat kaupan päälle ainutlaatuisen julisteen, joka tosin netissäkin julkaistiin.

Alta löytyy uusi traileri, joka lähteestä riippuen on "lopullinen" tai ihan vain "kolmas" traileri. Spektaakkelin on ohjannut arvostettu, Oscar-palkittu Andrew Stanton, yksi Pixarin pääjehuista, jonka omia ohjauksia ovat Nemoa etsimässä ja WALL-E.



Tältä näyttää mainittu juliste:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jonah Hill ja James ... Queen ja American Id... >

Keskustelut (1 viestiä)

mln

29.02.2012 klo 17.45

Hm. Youtubesta löytyy parin fanin uudestaan leikkaama traileri joka mielestäni hakkaa nämä viralliset mennen tullen - siitä saa ainakin jonkunlaisen idean siitä mistä leffassa on kysymys. Toinen trailerin taustalla olevista faneista on myös jo käynyt elokuvan ennakkonäytöksessä, joten oletettavasti kyseisen fanitrailerin antama kuva on myös melko luotettava. Googlaa 'John Carter fan trailer'.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova