Tuorein sisältö

Dwayne Johnson pelastaa huumeparonin perijättären

06.03.2012 klo 23.11 | Luettu: 2563 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dwayne Johnson on kiinnitetty toimintajännäriin Ciudad. Hän näyttelee alamaailman palkkasoturia, joka palkataan pelastamaan brasilialaisen huumelordin kidnapattu tytär.

Monien muiden tulevien elokuvien tavoin Ciudad perustuu sarjakuvaan, jota ei vielä ole julkaistu. Sarjakuvasta ja elokuvasta vastaavat Russon veljekset, joiden töitä ovat muun muassa Emmy-palkittu tv-sarja Sukuvika ja lyttyyn haukuttu komedia Sinä, minä ja Dupree. Veljekset ovat jo pitkään tahtoneet kokeilla siipiään toimintajännärin parissa.

"Ciudad" on espanjankielinen sana, joka tarkoittaa "kaupunkia".

Johnson riehuu pian myös elokuvissa G.I. Joe: Retaliation, Snitch, Fast & Furious 6, Pain & Gain ja Hercules. Heppu, joka jumittui muutamaksi vuodeksi sellaisiin lasten komedioihin kuin Kilpajuoksu taikavuorelle ja Hammaskeiju, on turvallisesti toimintasankarin urilla.

Lähde: Coming Soon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arnold Schwarzenegge... Uusi Men in Black 3 ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Juuso666

07.03.2012 klo 10.41

Mietin juuri viime viikolla että tulisipa joskus yhtä viihdyttäviä leffoja kuten Welcome to the Jungle tai Walking tall, ja nytpä näyttäisi tulevan. Varsinkin tuo Ciudad kuulostaa The Rundownin kaltaiselta.
lainaa
jepa

07.03.2012 klo 11.34

On kyllä melkoisessa nosteessa kaveri tuon Fast Five-roolin jälkeen ollut. Mikä on tietysti hyvä juttu, on sen verran karismaattinen ja viihdyttävä tyyppi, juuri jonkun Arskan tyylinen. Ei näyttelijänä varmaan pystejä tule voittamaan, mutta usein aina leffojen paras puoli ja tekee kaikkensa viihdyttääkseen paskoissa leffoissa.
Matka 2:kaan ei ollut niin huono kuin odotin, Johnson varsinkin juuri hyvällä asenteella mukana.

Hyvä nähdä että nyt on tulossa kunnon myllytysleffojakin, niitä varten äijä on rakennettu.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova