Tuorein sisältö

Lost In Music etsii nimiä

12.03.2012 klo 14.31 | Luettu: 1285 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lost in Music -festivaali täyttää jälleen ensi syksynä Tampereen merkittävimmät keikkapaikat lähes sadan artistin voimin. Kuudetta kertaa toteutettava klubifestivaali järjestetään 17.-20.10.2012.

Lost in Music julkistaa nyt viime vuosien tapaan avoimen hakuprosessin, jonka tuloksena valitaan tämän vuoden Lost in Music -esiintyjät. Festivaalin nettisivuilta löytyvä hakukaavake on luotu helpottamaan esiintyjien valintaprosessia ja varmistamaan, että kaikki ehdotukset tulevat tasapuolisesti huomioiduiksi. Valittuihin artisteihin otetaan yhteyttä kesän ja syksyn aikana.

Tapahtumaan tullaan valitsemaan lähes sata esiintyjää. Hakukaavake löytyy osoitteesta lostinmusic.fi/artistihaku.. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 15.5.2012.

Lost in Music on Musiikki & Median yhteydessä järjestettävä showcase-festivaali, joka esittelee uutta ja ajankohtaista musiikkia yli genrerajojen aina popista jazziin ja hiphopista metalliin. Musiikki & Median showcaseista ovat aikoinaan ponnistaneet mm. HIM ja The Rasmus, ja sittemmin lavalla on nähty kansainväliseen suosioon nousseista bändeistä esimerkiksi Disco Ensemble, Michael Monroe, Von Hertzen Brothers, Huoratron ja eestiläinen Ewert & The Two Dragons, jolle viimevuotinen esiintyminen Lost in Musicissa toimi ponnahduslautana myös muun Euroopan markkinoille.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< John Carter koki suu... Risto Räppääjäkin pe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova