Tuorein sisältö

Stephen Kingin Musta torni -saaga jälleen hengissä

13.03.2012 klo 11.11 | Luettu: 3681 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Universal Pictures sanoi ei kunnianhimoiselle Musta torni -projektille, joka näyttää viimein löytäneen uuden kodin. Tekijät viimeistelevät neuvotteluita studion Warner Bros. kanssa. Warner rahoittaa käsikirjoituksen seuraavan version ja todennäköisesti ainakin ensimmäisen elokuvan.

Musta torni eli The Dark Tower on Stephen Kingin eeppinen kirjasarja. Ohjaaja Ron Howard, tuottaja-kirjoittaja Akiva Goldsman ja tuottaja Brian Grazer tahtovat tehdä kolme elokuvaa, sekä kaksi minisarjaa, jotka täydentävät tarinaa elokuvien välissä.

Warner omistaa maineikkaan kaapelikanavan HBO:n. Mikäli Musta torni -sarja tehdään, se päätyy kanavalle, jolla mm. Game of Thrones ja True Blood pyörivät.

Tähän tietoon Javier Bardemin on yhä tarkoitus näytellä revolverimies Roland Deschainia, joka sarjan mittaan seikkailee eri todellisuuksissa ja tunnelmissa salaperäistä Mustaa tornia etsiessään.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Järvenpään Puistoblu... Sonyltä uusi Xperia ... >

Keskustelut (3 viestiä)

meh_met

13.03.2012 klo 12.09

WB ja HBO? Voin jo nähdä silmissäni kirjassa kuvatun väkivallan näytettävän kuten sen pitääkin. Toivottavasti ei tehdä johncartereita ja laiteta isoa budjettia ja sitten floppaa. Alle 100 miljoonalla eka osa, niin riittäisi.
lainaa
Flagg

Rekisteröitynyt 13.04.2007

13.03.2012 klo 19.55

Toivottavasti tämä nyt sitten oikeasti toteutuu. Itselläni jai sarjan lukeminen neljänen kirjan kohdalla koska olin idiootti ja pistin kirjan huonosti suljetun limupullon kanssa samaan laukkuun.

Tosin pakko on myöntää että koin kyllä sarjan melko puuduttavaksi (syy miksi en sitten vain lainnanut sitä kirjastosta) Ensimmäinen osa oli mahtava mutta toinen osa ja iso osa kolmmannesta oli tuskaa lukea.

Silti kuitenkin haluaisin nähdä mitä loput sarjan kirjoista tarjoavat.
lainaa
Hazard

14.03.2012 klo 18.06

Javier Bardemin pääosassa. hmmm... Hyvä näytteliä mutta onko tarpeeksi vakava kasvoinen revolveri mieheksi. Clind eastwoot olis ollut paras tähän rooliin mutta liian vanha jo :(.

Toivottavasti saavat hyvän elokuvan aikaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova