Tuorein sisältö

Taisteluplaneetta Galactica yrittää jatkua netissä

22.03.2012 klo 16.21 | Luettu: 2661 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Battlestar Galactica: Blood & Chrome on esiosa 2000-luvun uudelle Taisteluplaneetta Galactica -tv-sarjalle. Esiosa kertoo nuoresta William Adamasta keskellä ensimmäistä cylon-sotaa. Missä muodossa tarina kerrotaan, se on ollut ja on epävarmalla pohjalla.

Esiosan piti alunperin olla internetissä julkaistava sarja. Sittemmin elokuvan mittainen pilottijakso uudelle tv-sarjalle sai vihreää valoa. Pilottijakso on kuvattu. Se tulee ulos tv-elokuvana. Tv-sarjaa ei kuitenkaan ole luvassa. Syfy (entinen Sci-Fi Channel) on ryhtynyt jälleen miettimään, onko kunnianhimoiseksi ja toimintapainotteiseksi kuvaillulla projektilla tulevaisuutta netissä.

Pilottijakson traileri on tällä viikolla pyörinyt linjoilla ja innostanut faneja. Se ei ole virallinen traileri, vaan vuotanut video, joten se on kadonnut useimmilta sivustoilta. Uutisen kirjoitushetkellä Superhero Hypen isännöimä video toimii:



Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Robert De Niro mukan... Tältä näyttää Robert... >

Keskustelut (2 viestiä)

Star-Man

Rekisteröitynyt 14.07.2008

22.03.2012 klo 19.35

On se syfy kul niin kusinen kanava...

Mutta itse video näyttää hyvältä. Toivotaan vaan että cgi on tarpeeksi laadukasta.
Muokannut: Star-Man 22.03.2012 klo 19.41 lainaa
adama

23.03.2012 klo 01.54

Syfy on lopettanut monta hyvää sarjaa pelkästään kustannuksien takia mutta se virallinen selitys on aina ollut heikot katsoja luvut.

Blood and Chrome näyttää trailerin puolesta ihan laadukkaalta mutta Syfyllä sarjalla ei ole mitään tulevaisuutta kuulemma tuo 2 tuntinen pilotti filmattiin jo 2011 kesällä mutta silti mitään lopullista päätöstä sarjan lopullisesta kohtalosta ei tunnuta saavan aikaiseksi.Sarjaa on kuulemma tarjottu toisille kanaville luulisi jollekin heistä kelpaavan. Syfyllä tuo kuitenkin lakkautetaan viimeistään ensinmäisen tuotantokauden jälkeen.





lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova