Tuorein sisältö

Täyspitkä traileri kierrätykselle Total Recall

02.04.2012 klo 09.46 | Luettu: 3720 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tämän kesän Total Recall väittää olevansa uusi tulkinta Philip K. Dickin tarinasta We Can Remember It for You Wholesale. Nimensä leffa kuitenkin pöhnii 90-luvun Schwarzenegger-tulkinnalta. Jälleen rymistellään ja mietitään, onko tämä kaikki vain unta. Tiettävästi uusi filmi ei sijoitu Marsiin, eikä ihme: alkuperäinen Total Recall on yksi harvoista isoista elokuvista viime vuosikymmeniltä, joka kertoi Marsista ja menestyi. Disneyn Mars-floppien Mars Needs Moms ja John Carter jälkeen Marsissa tuskin seikkaillaan vähään aikaan.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsalainen metalli... Family Guyn luojalta... >

Keskustelut (4 viestiä)

HFhfhfhf

02.04.2012 klo 09.59

En jaksanu ees loppuun kahtoa... Minkä vitun takia joka perkeleen leffaan pitää nykyään survoa tuota "martial-artsia", tässäkin leffassa todnäk juostaan seinillä matrixin tyyliin yms muuta paskaa... Toisekseen, kamera-kulman käyttö...minkä vitun takia nykyään leffa tehdään sillä tapaa että kamera kuvaa n. 0,01 sekuntia kunnes hyppää toiseen paikkaan jossa se kuvaa 0,01 sekuntia kunnes hyppää toiseen paikkaan jos se kuvaa 0,02 sekuntia jne...otappa siitä selvää mitä tapahtuu....vittu mitä paskaa! Tehkää nyt vielä siitä Commandosta uusi versio!
lainaa
Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

02.04.2012 klo 13.07

En taida olla ainoa kenen mielestä iso osa näistä moderneista scifi ja toimintapätkistä näyttävät jotenkin aivan helvetin tunnelmattomilta. Aina on joku joka toisesessa kohtauksessa hengästynyt, kulmiaan pikkasen kurtistava, ylimeikattu nättipoika sankarina. Efektikohtausten aikana kamera alkaa lentelemään miten sattuu, koska NÄIN EI OLE AIEMMIN VOITU TEHDÄ. Valaistus on tasapaksua, surrealistista paskaa. Värikorjauksessa on liikaa kontrastia, liikaa saturaatiota. Musa on sitä samaa DROPTHEBASSIA ja epic-kuoroa, nopeilla konebiiteillä yritetään paikata tylsiä ja mielikuvituksettomia toimintakohtauksia, syviä bassoääniä ja huminajasuhina-ambienttia viljellään kuin viimeistä päivää, ihan vain koska se on cinemaattista, vaikka suuri osa kohtauksista ei tarvitse sitä.

...

Propsit hökkelikylästä, se näytti ihan kivalta.
Commando nyt ei haittaisi vaikka raiskattaisiinkin. Arskan huonompaa osastoa End of Daysien ja sen kloonijutun kanssa.

http://www.youtube.com/watch?v=ej3Szj6WcCY
Muokannut: Mirr5 02.04.2012 klo 13.16 lainaa
Evoxia

02.04.2012 klo 13.55

Kyllä tuo minusta näytti ihan kelpo rainalta ja olen vain entistä tyytyväisempi ettei menty kopioimaan Arskan Total Recallia vaan tulkitaan lähdemateriaalia uudestaan.
lainaa
Ergonpandilus

03.04.2012 klo 13.54

HFhfhfhf: Peukun arvoinen kommentti. -b
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova