Tuorein sisältö

Will Smithin karate-kakarasta palkkamurhaaja

21.04.2012 klo 20.00 | Luettu: 3689 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sony Pictures aikoo luoda elokuvasarjan, joka kertoo aivopessystä teini-ikäisestä palkkamurhaajasta, joka alkaa päästä sinuiksi tunteidensa kanssa. Poika on koulutettu äärimmäisen tehokkaaksi ja määrätietoiseksi (kuten muun muassa elokuvan Hanna päähenkilö).

Pohjana toimii Allen Zadoffin romaani Boy Nobody, joka on suunnitellun trilogian avaus. Sony on vasta neuvottelemassa kirjojen oikeuksista, mutta studio on jo tehnyt isoimman tarjouksen.

Pääosassa on tarkoitus nähdä Jaden Smith, joka on potentiaalinen tulevaisuuden tähti kiitos hyvin menestyneen uuden Karate Kidin. Jaden on nähty myös isänsä Will Smithin rinnalla draamassa Onnen potkuja. Isä ja poika tähdittävät myös M. Night Shyamalanin tulevaa tieteiselokuvaa After Earth.

Hollywoodissa ei nykyään aikailla: kirja Boy Nobody julkaistaan vasta ensi keväänä.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Laboratoriossa ihmis... Lobo tekee taas tulo... >

Keskustelut (2 viestiä)

asdasdg

21.04.2012 klo 20.49 2 tykkää tästä

Tappaa ilmeisesti varmaan ainoastaan valkoisia hetero-miehiä. Alkaa jo oksettamaan tuo Will Smith ja hänen lahjaton kakaransa.
lainaa
tahvokas

23.04.2012 klo 00.49

onkos tuo sama jamppa joka oli ärsyttävänä kakarana leffassa "päivä jona maailma pysähtyi" tai joku sellanen...Siinä niin teennäistä ja ala-arvosen tönkköä näyttelemistä että hyi!

Karate kidi oli myös aika luokatonta shaibaa. Huomaa miten poika pääsee leffoihin aivan muun kuin taitojensa ansiosta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova