Tuorein sisältö

Kalajoen Juhannus julkisti reilun nipun nimiä

01.06.2012 klo 11.23 | Luettu: 3252 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kalajoen Juhannus on julkistanut kaikki artistinimet. Jo ennakkoon julkistetut ulkomaiset danceaktit Günther, Captain Jack, Italobrothers ja kotimaiset Popeda, Michael Monroe, Petri Nygård, Fintelligens, JVG, Cheek, Movetron feat. Vaida, DJ:t Jan Van Baas sekä Disco Idiots saavat seuraa.

Chisu, Haloo Helsinki, Lord Est, Kuningasidea, Klamydia, Finnish Hockey Mafia + tytöt, Retropop, Juno, Daco Junior, Uniikki, Aste, Mikael Gabriel, Timo Pieni Huijaus, Wasa Connection, Jyrise ja Veljenpojat viihdyttävät Kalajoen juhannusväkeä.

Kalajoen Juhannus juhlitaan Suomen kauneimmilla rannoilla, Kalajoen Hiekkasärkillä.

OHJELMA:
Günther (SWE), Captain Jack (GER), Italobrothers (GER), Popeda, Michael Monroe, Movetron feat. Vaida, Fintelligens, Cheek, Petri Nygård, Chisu, Jare & VilleGalle, Lord Est, Haloo Helsinki!, Finnish Hockey Mafia + tytöt, Kuningasidea, Retropop, Disco Idiots, Juno, Daco Junior, Uniikki, Aste, Jan Van Baas, Mikael Gabriel, Klamydia, Timo Pieni Huijaus, Wasa Connection, Jyrise, Veljenpojat, DJ Ice K

Liput:
Festari + leirintämajoitusranneke 3 päivää ennakosta 92 euroa ja portilta 99 euroa
Festari päivälippupaketti 3 päivää ennakosta 70 euroa ja portilta 75 euroa
Festari päiväliput 35 euroa/päivä

Kalajoen Juhannus 21-23.6.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Provinssin nimet sel... Jesse Kaikurannan vi... >

Keskustelut (3 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

01.06.2012 klo 11.49

Whoah... Huimat kolme artistia joita jaksaisi käydä kuuntelemassa :D

Ei oikein tänä kesänä osu festaritarjonta musiikkimakuun... Ehkä sit seuraavana.
lainaa
joops

01.06.2012 klo 13.49

missä scooter?? :(
lainaa
Schnappi

03.06.2012 klo 15.36

Kyllä Suomen kauneimmat [hiekka]rannat ovat n. 35km etelään Kokkolan Lohtajalla ja ne sijaitsevat Vattajanniemellä. Niitä nyt sentään on 13km pitkästi - ainoa miinus on tekijä nimeltä Puolustusvoimat, jotka on väkisin alueen ottanut valtaansa.

Kalajoen Juhannus kuoli aikoinaan kun hinnoitteli itsensä yli - kauanko menee kun tapahtuu sama uudestaan? Se, mikä on 2000-l saatu rakennettua takaisin. 2002 viikonlopun hinta oli 20e. Markka-aikana viikonloppu taisi olla 50mk. Tosin, bändithän ei ollut tätä luokkaa, mutta eipä se menoa haitannut.

MM ois kyl kova.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova