Tuorein sisältö

Isoja Marvel-huhuja ja pikku-uutinen

06.06.2012 klo 23.50 | Luettu: 2893 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuleeko seuraava X-Men käsittelemään aikamatkustusta? Tuleeko se huomioimaan, etteivät aiemmat elokuvat ole yhteensopivia ja korjaamaan virheet? Tällaista spekulointia on herättänyt se, että 20th Century Fox on rekisteröinyt nimen Days of Future Past. Kyseessä on kuuluisa X-Men-sarjakuvatarina, joka käsittelee vaihtoehtoisia aikajanoja.

Lähde: Ain't It Cool News

Latino Review väitti hetki sitten olevansa täysin varma, että Mandariini on yksi konnista elokuvassa Iron Man 3. Sivusto on nyt täysin varma, että seuraava julkistettava Marvel-elokuva on The Black Panther. Neljä luotettavaa lähdettä vahvistavat tämän, sivusto väittää. The Black Panther on afrikkalaisen valtion kuningas ja sen atleettinen puolustaja. Kyseiseen fiktiiviseen valtioon on ohimennen viitattu aiemmissa Marvel-elokuvissa.

Lähde: Latino Review

Se on tietoa, että veljekset Joe ja Anthony Russo ohjaavat elokuvan Captain America 2. Elokuva julkistettiin jo aiemmin ja sille annettiin ensi-iltapäivä 4. huhtikuuta 2014. Russon veljekset ovat työskennelleet useiden tv-sarjojen parissa. Heidät palkittiin Emmyllä komediasarjan Sukuvika (Arrested Development) pilottijakson johdosta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Videopelihahmoja vil... Äijätoimintaa Intias... >

Keskustelut (2 viestiä)

123

07.06.2012 klo 08.25 1 tykkää tästä

eikös tuo Latino Review jo korjannut tuon Black Panther väitteen, että ei oliskaan vielä tulossa.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

07.06.2012 klo 10.39

123 kirjoitti:
eikös tuo Latino Review jo korjannut tuon Black Panther väitteen, että ei oliskaan vielä tulossa.


Ei minun tietääkseni. Eräs toinen sivusto totesi ohimennen, että väite ei pidä paikkaansa heidän lähteensä mukaan. Nämä "lähteet" ovat aina epämääräisiä. Latino Review on ollut usein oikeassa, mutta ei aina.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova