Tuorein sisältö

Kukaan ei halua kuulla uutta Twisted Sister -albumia?

11.06.2012 klo 06.30 | Luettu: 2058 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metalshrinen haaastattelussa Twisted Sisterin Dee Snider on spekuloinut mahdollisuutta uuden Twisted Sister -albumin julkaisulle.

Bändi on aikaisemmin antanut lausuntoja, ettei yleisö halua kuulla uutta Twisted Sister -albumia. Van Halen julkaisu juuri uuden albumin ja on myynyt ihan mukavasti.

- Paljonko Van Halen -albumia on myyty (= USA:n myynti n. 400 000 kappaletta)...Van Halen on kuitenkin paljon suurempi bändi kuin Twisted Sister joten meidän albumimme suhteen myyntiluvut putoaisivat jonnekkin 40 000-60 000 tienoille. Onhan sekin rahaa mutta minulle se olisi paluuta takaisin menneeseen - "back to the future". Paluu Tulevaisuuteen -leffan Marty voisi toimittaa kasarilevyt takaisin 2010-luvulle...se ei motivoi riittävästi. Vaikka kyseessä olisi eniten myyty levy - tietenkin jos puhuttaisiin maailman myydyimmästä albumista mutta fanit eivät halua kuulla uutta levyä. Kun teet albumin, joka kuulostaa "vanhalta", porukka vain valittaa "sehän kuulostaa vanhalta matskulta". Et saa radio-ja televisiosoittoa. Olin taannoin kasarishown juontajana enkä koskaan soittanut uutta musiikkia - tuollainen ei sovi minulle.

Dee Snider julkaisi juuri Broadway-klassikoita sisältävän albumin...




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Isaac Newtonista toi... Akustista heviä Nost... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova