Tuorein sisältö

Amerikan samurai ottaa luulot pois yakuzalta

12.06.2012 klo 17.35 | Luettu: 2330 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ex-sotilas Bob Lee Swagger seikkailee jälleen, mutta ei jatko-osassa. Kirjailija Stephen Hunterin romaani Point of Impact kääntyi Mark Wahlbergin tähdittämäksi toimintaelokuvaksi Shooter. Kyseisen romaanin jatko-osa The 47th Samurai kääntyy elokuvaksi The Sword, joka kuitenkaan ei ole jatkoa Shooterille.

The Sword on moderni samuraitarina. Swagger lähtee Japaniin palauttaakseen katanan, jonka hänen isänsä voitti Iwo Jiman taistelussa. Paljastuu, että miekka on korvaamattoman arvokas. Yakuzan tavoitellessa säilää, Swagger oppii, että pärjätäkseen samuraiden maailmassa hänen on ryhdyttävä samuraiksi.

Käsikirjoitus on tilattu toimintakonkari Robert Kamenilta, jonka töitä ovat mm. Karate Kid -elokuvat ja Luc Bessonin kanssa kirjoitetut toimintafilmit The Fifth Element ja Taken.

Leffan nimenvaihdos on järkeenkäypä, sillä ensi vuonna teattereihin saapuu Keanu Reevesin tähdittämä ison budjetin toimintaseikkailu 47 Ronin. ("Ronin" on isännätön samurai.)

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Leffalistalla lumenv... Toy Story jatkuu tel... >

Keskustelut (1 viestiä)

hyvä_hyvä

12.06.2012 klo 22.27

Jospa Walberi tässäkin näyttelisi niin hyvä. Shooter oli aika jees action ja kyllä sen välillä katsoo hieman siamaillen ja napostellen, jos ei muuta jaksa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova