Tuorein sisältö

Lisää infoa Ilosaarirockista

28.06.2012 klo 12.40 | Luettu: 1515 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joensuun Ilosaarirock lähestyy ja festarin vapaaehtoishaku on päättynyt. Henkilöstö ja vastaavat ovat jo osalle hakijoista ilmoittaneet hommiin pääsystä ja viimeisiä hakemuksia käsitellään parhaillaan.

Jos olet tehnyt hakemuksen ja sinulle ei maanantaihin 2.7. mennessä ole tullut vastaavaltasi tai henkilöstöltä yhteydenottoa, ota yhteyttä henkilosto@ilosaarirock.fi.

Joensuun torilla päivystää Ilosaarirockin Rokkikontti ma 2.7. - to 12.7. kello 9-16, poislukien sunnuntai 8.7. Kontista saa lippuja, tietoa tapahtumasta ja sinne voi tulla keskustelemaan festarista. Kontissa on myös demoboxi, johon bändit voivat jättää tuotoksiaan Ilosaarirockin kuunneltavaksi.

Ilosaarirock haastaa Joensuun seudun ihmiset kierrättämään keittiötuotteita. Festareilla tarvitaan kasa jääkaappeja, kahvinkeittimiä, mikroja, leivänpaahtimia, blendereitä, peilejä, runkopatjoja ja telttoja. Mikäli sinulla on toimivia ja ylimääräisiä tavaroita, ota yhteyttä puhelimella 013 125 030.

Rokkiviikko on paljon muutakin kuin Ilosaarirock. Viikon aikana Joensuussa järjestetään reilu nippu keikkoja, tapahtumia ja muuta mukavaa...

Popkatu 10.-14.7. (katso ohjelma täältä)
Ilosaaren Suvitanssit Kerubissa 10.-15.7.
Ilovaarirock 13.7. (katso ohjelma täältä)
Vekararokki 14.7 (katso ohjelma täältä)




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pappa ja robotti ryö... Total Recall PG-13 v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova