Tuorein sisältö

Kuudes Aisti lisäsi nimiä

29.06.2012 klo 09.16 | Luettu: 1417 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uusi kaupunkifestivaali Kuudes Aisti on julkaissut jo yli 100 artistia ohjelmistoonsa. Uusimpia kiinnityksiä ovat mm. amerikkalainen DJ Morgan Geist sekä kotimainen Casbah. Festivaali laajenee myös uuteen tapahtumapaikkaan.

Kuudes Aisti valtaa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 27.-29.7. lähes koko Elannon vanhan tehdaskorttelin Helsingin Kalliossa Kaikukatu 4:ssä. Lisäksi festivaali levittäytyy Salamesta-nimellä kulkevaan rakennukseen Kaikukatu 5:n, jossa esiintyy kova kattaus kotimaisia ja kansainvälisiä elektronisen musiikin nimiä.

Uusia kotimaisia kiinnityksiä festivaalille ovat mm. kovassa nosteessa oleva Helsinki-lähtöinen Casbah, rap-yhtye No Smoking Team sekä VJ-tekijät Random Doctors, Klaustrofobia, Xploitec, Harmaa ja Beige sekä Valo Virhee. Myös dj-kattaus saa lisätarjontaa kotimaisista nimistä kuten Erkko, Anonymous ja Lauri Soini. Uutena ulkomaisena lisäyksenä festivaalille saapuu arvostettu amerikkalainen DJ ja Environ-levymerkin perustaja Morgan Geist.

Libanonilainen teknovaikuttaja Morphosis on siirtynyt soittamaan lauantaista perjantaille. Muita jo julkaistuja artisteja ovat mm. legendaarisesta vaihtoehtorock-yhtye Sonic Youthista tuttu laulaja, basisti ja kitaristi Kim Gordon yhdessä kokeellisen musiikin vaikuttajan ja edelläkävijän, japanilaisen Ikue Morin kanssa, ylistetyt yhdysvaltalaiset laulaja-lauluntekijät Kurt Vile & The Violators ja Ty Segall sekä "kukkaispunkbändi" Black Lips.

Tapahtuma sisältää runsaasti myös oheisohjelmistoa. Luvassa on mm. akustisia keikkoja sisältävä Unplugged-sarja ja ilmatiskijukkailun SM-kilpailut.

Sunnuntaina ennen varsinaisen festivaalin alkua tapahtuman yhteydessä järjestetään ilmainen ja ikärajaton Skidit-lastenfestivaali klo 10–15.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lordi julkaisee arki... Ilosaaren nimilistaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova