Tuorein sisältö

Ruisrock käynnistyy tänään, lue tarpeelliset ohjeet

06.07.2012 klo 09.31 | Luettu: 1816 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

43. Ruisrock käynnistyy tänään Turun Ruissalossa ja bileet jatkuvat koko viikonlopun...

Portit aukeavat tänään neljältä ja juhlat jatkuvat kahteen yöllä. Viidellä lavalla valoittavat tänään Pulp, Refused, Flogging Molly, Veronica Maggio, Mustasch, Yeasayer, Ewert And The Two Dragons, Rival Sons, The Rasmus, Disco Ensemble, Von Hertzen Brothers, Herra Ylppö & Ihmiset, Kauko Röyhkä & Narttu, Olavi Uusivirta, Black Twig, Burning Hearts, Kuningasidea ja Pasa!

Festivaaliohjelman löydät täältä, myös printattavana versiona. Festivaalialueen kartat puolestaan löytyvät täältä. Portilla ja infossa on jaossa käsiohjelmia, josta löytyvät niin aikataulut, kartat kuin yleisinfot.

Festivaali-info palvelee numerossa 040 477 1149

Jos omistat iPhonen, Android ja Windows7-puhelimen, voit ladata Ruisrock-sovelluksen ilmaiseksi luuriisi. Lue ajantasaista festarifaktaa, tee oma aikataulusi ja suunnista festarikartalla. Lataa sovelluskaupasta ja lue lisää ominaisuuksista täältä.

Ruisrockin festaribussit kuljettavat festarikävijöitä Turun keskustasta ja leirinnästä festivaalin läheisyyteen festaribussiasemalle ja takaisin. Festaribussiasemalta on hieman alle kahden kilometrin kävely Ruisrockin festivaalialueelle. Festaribussit kulkevat non-stop perjantaina klo 15 alkaen ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 12 alkaen aina festarin loppuun saakka. Lippuja myydään festaribusseissa. Suosittelemme lipun ostamista koko ajaksi kerrallaan (meno-paluu tai koko viikonloppu), jolloin turhat ruuhkat taittuvat helpommin. Festaribussiasemalla on myös taksitolppa.

Polkupyörällä pääset Ruisrockiin ajamalla opasteiden mukaisesti Ruissalon puistotien kevyen liikenteen väylää pitkin kohti festivaalialuetta. Pyörän voi jättää pääportin tuntumassa sijaitsevaan valvottuun polkupyöräparkkiin. Polkupyöräparkin hinta on 3 € / parkkeeraus.

Ruisrockin leirintäalue on eilen auennut ja tarjoaa majoitusta aina maanantaihin 9.7. klo 12. Leirintälippujen ennakkomyynti on päättynyt Tiketissä ja paikkojen myynti jatkuu leirintäalueella. Leirintäalueen maksut hoidetaan saapuessa paikalle. Maksuvälineinä leirintäalueella käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ruisrockin leirintäalue sijaitsee HK Areenan (entisen Turkuhallin) ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa osoitteessa Artukaistentie 8. Leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Ruisrockin kävijöille. Ruisrockin leirintäpuhelin palvelee numerossa 040 443 4189.

Festivaalilla aterian voi nauttia Hans Välimäen luotsaaman Midhill-ravintolan valmistamana, Ruisrockin omissa, laadukkaissa bistroissa nautiskellen tai napata pikkupurtavaa mukaan lukuisista ruokakojuista. Juomatarjonnasta löytyy perinteisten festarivirvokkeiden lisäksi luomuviinejä, samppanjaa, erikoisoluita sekä erillisen drinkkibaarin antimet.

Festivaalialueella on myös benji-hyppyä ja linkousta, Sisu-tatuointeja ja maistiaisia, Soundin Hevihuuto-skaba, RAY:n pelimaailma ja vaikka mitä. Tutustu alueen tapahtumiin tarkemmin täällä.

Lippuja on vielä myynnissä Tiketissä, Lippupalvelussa ja Ruiskioskissa Turun kauppatorilla. Yhden päivän liput maksavat 70 euroa, kahden päivän liput 100 euroa ja kolmen päivän liput 115 euroa ja lippukauppojen mahdolliset toimituskulut.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Porin jazzkatu työn ... Virolaispoppari lämm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova