Tuorein sisältö

Daniel Radcliffe kasvattaa sarvet

13.07.2012 klo 20.59 | Luettu: 2316 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Daniel Radcliffe on kiinnitetty fantasiajännärin Horns pääosaan.

Radcliffe näyttelee miestä, jonka tyttöystävä on raiskattu ja murhattu. Mies itse on pääasiallinen epäilty. Eräänä aamuna hän herää päässään sarvet. Sarvet alkavat kasvaa. Yrittäessään selvittää tyttöystävänsä kohtalon, hän huomaa ihmisten käyttäytyvän impulsiivisesti ja jopa uskonnollisesti sarvet nähdessään.

Horns perustuu Joe Hillin samannimiseen romaaniin. Ohjaajaksi on kiinnitetty Alexandre Aja, jonka töitä ovat Haute Tension ja Piranha 3D. Kuvaukset alkavat syksyllä.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tältä näyttää Sam Ra... Breaking Bad -sivuha... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

14.07.2012 klo 01.13 1 tykkää tästä

Oho, kirjan lukeneena voin sanoa, että Radcliffe sopii pääosaan kuin nyrkki silmään. Ohjaajakaan ei mikään huono ole, onhan Haute Tension (Switchblade Romance) yksi suosikkileffoistani, ranskakauhua kun diggailen.
lainaa
DrDeath

14.07.2012 klo 09.51

Kirjan olen lukenut, eikä Radcliffe mielestäni sovi pääosaan, mutta katsotaan nyt miten tyyppi osaa muuntautua, onhan se kai kuitenkin ammattinäyttelijä. Sarvet on ehkä huonoin Hillin kirjoista, mutta se johtuu vaan siitä että ne pari muuta on niin helvetin hyviä. Varsinkin kokoelma 'Bobby Conroy palaa kuolleista ja muita kertomuksia'.
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova