Tuorein sisältö

Jalometalli julkisti Deiciden korvaajan

16.07.2012 klo 10.14 | Luettu: 1881 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pitkän linjan puolalainen death metal -yhtye Vader täyttää Jalometalli-festivaalin puuttuvan esiintyjäpaikan. Amerikkalainen Deicide perui hiljattain koko kesän Euroopan kiertueensa ja samalla myös Jalometallin esiintymisensä, joten festivaalin kattaukseen haettiin vielä yhtä esiintyjää.

Vaderin edellisistä Suomen keikoista on aikaa jo nelisen vuotta.

Jalometalliin on kiinnitetty muiden muassa kuolonmetallia tahkoavat Gorguts ja Septicflesh, heavy metal -suuruudet Iced Earth, Iron Savior ja Crimson Glory, black metal -konkari Gehenna sekä kivenkovat thrash-partiot Coroner, Heathen, Municipal Waste ja Nekromantheon. Monet ulkomaiset kiinnitykset nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa. Kotimaisen metallin mainetta pitävät yllä muiden muassa Convulse, Unholy, Baptism ja Merging Flare.

Jalometalli järjestetään yhdennettätoista kertaa 10.-11. elokuuta 2012. Tapahtuma jatkaa tutulla paikallaan Oulun Limingantullissa Club Teatrialla ja klubin ulkoympäristössä. Kahden päivänä aikana tapahtumassa nähdään 24 bändiä kolmella lavalla.

Festivaalin tarkat esiintymisaikataulut julkaistaan viimeistään heinäkuun loppuun mennessä. Jatkoklubien suunnittelu on myös pitkällä ja niistä tiedotetaan heti, kunhan kaikki esiintyjät on saatu kiinnitettyä.

Jalometallin päiväkohtaiset esiintyjälistat:
Perjantai 10.8.2012
Coroner (SUI)
Vader (POL)
Iron Savior (GER)
Gehenna (NOR)
Toxic Holocaust (USA)
Septicflesh (GRE)
The Year of the Goat (SWE)
Merging Flare
Axegressor
Final Assault
Gorem

Lauantai 11.8.2012
Municipal Waste (USA)
Iced Earth (USA)
The Devil's Blood (NL)
Crimson Glory (USA)
Heathen (USA)
Gorguts (CAN)
Nekromantheon (NOR)
Achren (GBR)
Convulse
Baptism
Unholy
Wandering Midget
From the Void

Liput Jalometalliin ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Oulun Musiikki-Kullaksella. Kahden päivän iput maksavat ennakkoon 75 ja portilta 80 euroa. Yhden päivän liput maksavat ennakkoon 58 ja portilta 65 euroa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katatonian Suomen ke... Steve Vain Suomen ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova