Tuorein sisältö

Punkaharjun Huviniemen muistelokarkeloissa Pelle Miljoona United

18.07.2012 klo 01.23 | Luettu: 1539 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Punkaharjun Huviniemi herää henkiin vuosien tauon jälkeen lauantaina 21. heinäkuuta. Koko Itä-Suomen suosituimmaksi tanssilavaksikin mainitun Huviniemen Muistelokarkeloissa esiintyvät mm. Pelle Miljoona United, Maarit ja Sami Hurmerinta, Jukka Törmä, Veljekset Kinnunen sekä Biisonimafia. Pääasiassa talkoilla järjestetyn nostalgiatapahtuman tuotto käytetään Punkaharjun SOS-lapsikylän tukemiseen.

Pelle Miljoonalle Huviniemi on muistorikas paikka. Pelle opiskeli 1970-luvun puolivälin jälkeen Savonlinnan opettajainkoulutuslaitoksessa luokanopettajaksi. Alkuvuodesta 1976 hän perusti yhdessä paikallisten soittokavereiden Esko Kauppisen ja Hannu Ruuskan kanssa Jasmine-yhtyeen, joka soitti pääasiassa vanhoja rockhittejä.

Jasminen kohokohta oli päästä Hurriganesin lämmittelybändiksi Huviniemeen 8. elokuuta 1976.

– Se oli kova juttu, kun oltiin soitettu siihen asti vain joissakin koulubileissä. Hurriganes veti Huviniemen jengiä täyteen, ja Remulla oli Suomen parhaat äänentoistolaitteet. Ei me lavalle päästy, vaan laitettiin omat kamat pystyyn salin nurkkaan ja soitettiin siellä, Pelle kertoo.

Lauantaina 21. heinäkuuta kello 18 alkavissa Punkaharjun Huviniemen Muistelokarkeloissa Pelle Miljoona United -kokoonpanossa soittavat Tumppi Varonen ja Jukka Melametsä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Alppipuiston Kansanj... Wanaja Festival rokk... >

Keskustelut (1 viestiä)

wallasvaara

18.07.2012 klo 01.41

Pöllö feat. Biisonimafia - legendaarista settiä
lainaa

Kirjoita kommentti


138


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova