Tuorein sisältö

Rush Hour 4 suunnitteilla

30.07.2012 klo 15.35 | Luettu: 3868 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuottaja Arthur Sarkissian kertoo suunnittelevansa neljättä Rush Hour -elokuvaa yhdessä Jackie Chanin ja Chris Tuckerin kanssa.

Sarkissian tahtoo nelosen olevan ensimmäisen osan kaltainen, eli maanläheisempi ja todentuntuisempi kuin jatko-osat. Hänen mielestään Rush Hour 3 oli heikko esitys. (Tämä ei ole erityisen uskalias kommentti ottaen huomioon, että Chan on alusta saakka sanonut, ettei hän pidä sarjan toiminnasta eikä huumorista, vaan miljoonapalkkiostaan.)

Sarkissian tuumii, että nelosessa saatetaan esitellä kaksi uutta hahmoa. Heidän ei välttämättä ole tarkoitus korvata Chania ja Tuckeria jatkossa, vaan Sarkissian tahtoo mukaan jotakin, joka tekee nelosesta energisen ja kiinnostavan. Kehuttu hitti Fast & Furious 5 inspiroi häntä.

Jos aiempien osien ohjaaja Brett Ratner haluaa ohjata nelosen, hän saa näin tehdä, mutta hänen on tehtävä se oikealla tavalla, Sarkissian sanailee.

Lähde: Crave Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ainoa naapurivahti j... Kelpaisiko Marvel-un... >

Keskustelut (4 viestiä)

Hound88

30.07.2012 klo 19.16

Hmm... jackie on kyllä jo maininnnut lopettavansa action -roolien tekemisen armour of god 3:n jälkeen, mikä käsittääkseni on jo kuvattu.

Mikähän se olisi sitten jackien rooli tässä?

Ja onko chan tosiaan sanonut ettei häntä kiinnossata kuin miljoonapalkkionsa??
Tuo haiskahtaa nyt kyllä aika paljolti chris tuckerin sanoilta. Hänen älyttömien miljoonavaatimustensa ja osuudet leffatuotoista piti elokuvan teon jäissä.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.07.2012 klo 19.45

Jackie on muulloinkin sanonut rehellisesti, jos hän ei elokuvasta tykkää. Forbidden Kingdomia hän taisi tylyttää jo ennen ensi-iltaa, jotteivät hänen (aasialaiset) faninsa innostu ja pety.

Lähdeuutisessa käsitellään muutamalla sanalla Jackien rupsahtamista. Jackie ei kuulemma tee enempää intensiivisiä toimintafilmejä, mitä tämä tuottaja kunnioittaa.
lainaa
EX3

31.07.2012 klo 01.57

Chan sanoi Comic-con tapahtumassa olevansa kiinnostunut The Expendables 3:sta mikäli Stallone hänet mukaan tahtoo.
lainaa
MInä

31.07.2012 klo 10.33 1 tykkää tästä

Jes!!! Lisää tätä. Ei ole parempaa kuin Tucker ja Chan, jos he lopettavat jotain vastaavaa on pakko saada tilalle!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova