Tuorein sisältö

Flown ohjelmistossa pientä säätöä

07.08.2012 klo 16.45 | Luettu: 1143 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Keskiviikkona käynnistyvä Flow-festivaali ilmoittaa parista artistimuutoksesta. Brittien tämän hetken elektronisen tanssimusiikin suunnannäyttäjiin lukeutuvan Werk Discs -levymerkin nokkamies, tuottaja-DJ Actress korvaa keikkansa peruneen Hudson Mohawken perjantain ohjelmistossa.

Actress esiintyy Suvilahdessa perjantaina 10.8. Voimalassa.

Perjantain ohjelmaan on myös lisätty kotimaisen hiphop-kentän kärkikastiin kohonnut, huuruista Memphis-soundia työstävä Eevil Stöö ja hänen rinnallaan ug-tuottajien klassikko Dj Kridlokk ja sekä Stöön luottomies Koksukoo.

Lisäyksen myötä Charles Bradleyn esiintyminen Nokia Blue Tentissä siirtyy alkamaan klo 00:00 ja Nokia Loungen soittoaikoihin on tehty myös muutoksia. Täyden aikataulun löydät täältä.

Hiljattain myyntiin vapautui erä jo aiemmin loppuunmyytyjä kolmen päivän festivaalilippuja. Lippuja on rajoitettu määrä ja niitä kannattaa tiedustella suoraan Tiketin toimipisteistä.

HUOM! Flow Festivalin liput ovat henkilökohtaisia. Jos olet myymässä hankkimaasi lippua tai vaihtamassa lipun haltijaa, on uudelleennimeämisestä meilattava osoitteeseen boxoffice@flowfestival.com viimeistään torstaina 9.8.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< World of Warcraft -e... Vanhojen Syksyn säve... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova