Tuorein sisältö

Popin kuninkaalta harvinaisuuksia

10.08.2012 klo 14.07 | Luettu: 1602 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Michael Jacksonin Bad-klassikkoalbumin julkaisusta on kulunut 25 vuotta. Tämän kunniaksi julkaistaan 14.syyskuuta BAD25 juhlaversio. Mukana on ennenjulkaisematon konserttitaltiointi legendaariselta BAD -kiertueelta!

Kahden CD-levyn versio sisältää BAD–albumin uudelleen masteroituna sekä bonus-levyn jossa harvinaisempia versioita ja ennenjulkaisemattomia demoja. Deluxe-versio sisältää kolme CD:tä ja DVD:n, joka on hiljattain Jacksonin jäämistöstä VHS-kopiona löytynyt ennenjulkaisematon konserttimateriaali legendaariselta BAD-kiertueen Wembleyn keikalta heinäkuussa 1988.

13 biisiharvinaisuudesta kuusi on ennenjulkaisemattomia demo-versioita - demoversiot ovat Michaelin Hayvenhurstin studiolta BAD–albumin tekoprosessin ajoilta ja niistä saa oivan käsityksen Jacksonin luomisprosessista tuolta ajalta; mukana mm. kappale Al Capone, joka on varhainen inkarnaatio Smooth Criminalista. Lisäksi mukana on BAD–albumin uudelleenjulkaisulta vuodelta 2001 kolme bonus-biisiä, ennenjulkaisematon ranskankielinen live-versio I Just Can’t Stop Loving You –kappaleesta, tuore remix-versio Speed Demonista sekä täysin uusi remix-versio Bad –kappaleesta, jonka ovat tehneet hittimaakarit Pitbull ja DJ Afrojack. Kyseinen versio julkaistaan myös singlenä radioihin.

Wembley Stadionin keikalta 16. heinäkuuta 1988 taltioitu materiaali on todellinen löytyö. Keikka on yksi niistä seitsemästä historiallisesta perättäisestä loppuunmyydystä keikasta, jossa paikalla oli mm. Prinsessa Diana. Taltiointi löydettiin vasta hiljattain Jacksonin jäämistöstä VHS-kopiona ja sisältää kokopitkän konsertin sellaisenaan miten se kuvattiin Jumbo Tron-screeneille. Mukana lisäksi taltiointi The Way You Make Me Feel –kappaleesta, jonka Jackson esitti edellisillan konsertissaan. Lisäksi mukana I Just Can’t Stop Loving You ja Bad-esitykset syyskuulta 1987 Yokohama Stadionilta, BAD–kiertueen alkupäästä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Elokuu kuvitti Kulla... Ensimmäinen kuva Rus... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova