Tuorein sisältö

Simerockissa janoista kansaa

13.08.2012 klo 15.52 | Luettu: 1490 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rovaniemellä 10-vuotista taivaltaan juhlinut Simerock pääsi haastavista lähtökohdista huolimatta plussalle. Festivaalilla vieraili kahden päivän aikana yhteensä 10 800 kävijää.

Jukka Poika, Stig, Robin ja PMMP vetivät kansaa paikalle mutta erityisesti Lordin erikoiskeikka kruunasi tapahtuman. Lordi juhlisti 10 -vuotista uraansa juhlakeikalla yhdessä Rock 'n' Rollo kuoron kanssa. Samalla keikka oli Lordin kosketinsoittaja Awan viimeinen esiintyminen bändin jäsenenä.

Promoottori Sime Yliaska kiittelee myös anniskelutuottojen kasvua ja siitä huolimatta festarikansan häiriökäytäytymisen vähyyttä.

- Tapahtuma oli taloudellisesti voitollinen ja etenkin anniskelutuotot olivat selkeästi nousussa aikaisempiin vuosiin nähden. Mistä lie tämmöinen jano jengille iskenyt?

Tapahtuman järjestäjät heittävät kuitenkin viestiä Rovaniemen kaupungin suuntaan - jatkuvaa taloudellista tukea olisi asiallista saada.

- Haluan herättää keskustelua eri kulttuurimuotojen tasa-arvoisuudesta. Tämä on periaatekysymys, ja jos emme saa yhtä paljon tukea kuin muut kulttuuritapahtumat Rovaniemellä siirrämme tapahtuman muualle.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Turun Linnan Juhlat ... Uusin Bourne menesty... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova