Tuorein sisältö

Maineikkaan The Posies -yhtyeen johtomies Suomeen

20.08.2012 klo 13.48 | Luettu: 1033 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Posies -yhtyeen vokalistina, kitaristina ja biisintekijänä parhaiten tunnettu Ken Stringfellow soittaa soolokeikan Helsingin Bar Loosessa torstaina 11. lokakuuta. Viimeisen 16 vuoden aikana lukuisia kertoja maassamme vieraillut yhdysvaltalaisartisti julkaisee 1. lokakuuta neljännen sooloalbuminsa Danzig in the Moonlight.

Edellisen oman pitkäsoittonsa ”Soft Commandsin” (2004) ilmestymisestä lähtien valmisteltu levy sisältää ennakkotietojen mukaan paitsi varhaisesta surinarockista innoitusta hakevia power pop -kappaleita myös haikeita rakkauslauluja. Artisti on kertonut, että monet albumin biiseistä ovat tulleet tutuiksi viimeisten viiden vuoden aikana soitetuilla Stringfellow-keikoilla.

Soolodebyyttinsä This Sounds Like Goodbyen (1997) julkaisun jälkeen Ken Stringfellow on jatkanut uraansa sooloartistina ja The Posiesin riveissä sekä soittanut muun muassa R.E.M.:n, Lagwagonin ja Big Starin albumeilla ja kiertuekokoonpanoissa. Lisäksi yhdysvaltalaismuusikko on tuottanut, äänittänyt ja miksannut kymmeniä muitakin artisteja ja yhtyeitä.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Teinisensaatio Robin... Tony Scott on kuollu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova