Tuorein sisältö

Teinisensaatio Robin julkaisee uutta

20.08.2012 klo 13.05 | Luettu: 2001 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Teinitähti Robin julkaisee toisen albuminsa lokakuussa.

Levyn ensimmäinen single Puuttuva palanen julkaistaan 12. syyskuuta ja se saa ensiesityksensä Elämä Lapselle –konsertissa. Sinkulla vierailee Brädi. Puuttuva palanen –video julkaistaan heti Elämä Lapselle konsertin jälkeen Robinin Facebooksivuilla ja YouTubessa.

Robin julkaisi debyyttialbuminsa Koodi puoli vuotta sitten helmikuussa ja levy on myynyt tähän mennessä jo huimat yli 100 000 kappaletta.

Viime lauantaina Robin esiintyi 1100 fanille Hämeenlinnan Verkatehtaalla Back to School- keikalla, jonka yhteydessä nähtiin mm. lyhyt muotinäytös Robinin fanituotteista. Syksyllä kauppoihin ilmestyy mm. Robin- kenkiä, vaatteita, koulutarvikkeita sekä kosmetiikkaa. Vauhdikkaalla keikalla nähtiin myös Robinin huimia trampoliinitemppuja, tanssijoita sekä erikoisefektejä. Keikka kuvattiin myös tulevaa Robin- dokumenttielokuvaa varten. Elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entinen Skid Row -la... Maineikkaan The Posi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Pentti

20.08.2012 klo 14.20 1 tykkää tästä

Robinista uutisoidessa tulisi huomioida tuon Koodin hinta, eli levyhän oli midprice-luokassa. Levyjen ostajia olisi vähemmän, mikäli hinta olisi normaalihintainen.
lainaa
Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

20.08.2012 klo 15.40 1 tykkää tästä

Ömm... Toivottavasti Robin on sopimuksiaan kirjoittaessa tiedostanut mihin ryhtyy, niin hienoa kun se onkin astua suomalaisen Justin Bieberin saappaisiin...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova