Tuorein sisältö

Idols-tuomareita uhattiin Jumalan vihalla

13.11.2007 klo 10.57 | Luettu: 2918 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Australian Idols-kisa on saamassa elämää suurempia mittasuhteita. Kisasta pudotettu Tarisai Vushe uhkaa tuomareita Jumalan vihalla.

V2.fi uutisoi aikaisemmin uskonnon sotkeutuneen Australian Idols-kilpailujen kulkuun. Vaikutusvaltaista helluntaikirkkoa syytettiin omiensa suosimisesta, kirkon kannustamana uskossa olevia kilpailijoita äänestettiin linjat kuumina. Kisan kuluessa mukana kilpailemassa on ollut useita helluntaikirkon jäseniä. Tarisai Vushen putoaminen kärkikolmikosta aiheutti suurta sanahelinää, varsinkin nuoren naisen itsensä taholta.

Tuomarit syyttivät Tarisaita näyttelemisestä ja roolin vetämisestä, tyttö oli lavalla aivan eri ihminen kuin normaalielämässä.

Tarisain viesti tuomareille oli selvä. Jumala tuomitsee idols-tuomarit, jos he todella ovat mielipiteensä takana.

Nuoren naisen purkaus yhdelle tuomareista oli ankaraa kuultavaa:

- Minusta teikäläinen on menettämässä otteensa, et ole enää sama tuomari kuin aikaisemmin. Tuo viimeinen oli täyttä paskaa. Hämmennyin ja vain kiitin vaikka mielessäni ajattelin, että olin saanut tarpeekseni tästä paskasta.

Idols-ohjelmaa lähettävä televisio-yhtiö joutui käyttämään piip-sensurointia useasti Tarisain purkauksen aikana. Tulos ei kuitenkaan muutu, Tarisai ulos ja tuomareille Jumalan vihat niskaan.

Lähde News.com.au




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Gorillaz esittelee D... Kuuntele Tarja Turus... >

Keskustelut (2 viestiä)

Yone

13.11.2007 klo 11.41

Tossa taas nähdään uskovaisten tekopyhyys... Eipä ole eka kerta...
lainaa
Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

13.11.2007 klo 14.58

Niinpä. Ei tullu mieleen, että tuonki "rakastava" jumala on määrännyt noin tapahtuvan. Ja jumalan lapsen tulisi olla nöyrä ja oppia omista virheistään...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova