Tuorein sisältö

Tietoja Marvelin tv-sarjan hahmoista

04.10.2012 klo 21.00 | Luettu: 2191 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuleva tv-sarja S.H.I.E.L.D. sijoittuu samaan universumiin kuin Marvelin elokuvat, eikä siinä kaikki. Hittielokuvan The Avengers ohjaaja ja kirjoittaja Joss Whedon on mukana suunnittelemassa sarjaa ja tähän tietoon hän ohjaa sen pilottijakson.

Nimensä mukaisesti sarja kertoo S.H.I.E.L.D. -agenteista, jotka yrittävät ylläpitää järjestystä, vaikka joka toisella miljonäärillä ja tiedemiehellä on nykyään supervoimat.

Näyttelijöitä ei ole vielä palkattu, mutta pilottijakson päähenkilöistä tarjotaan lyhyet kuvaukset:

SKYE: Kolmeakymmentä lähentelevä nainen on hauska, fiksu, empaattinen ja itsevarma. Hän käyttää viehätysvoimaansa päästäkseen niskan päälle.

AGENTTI GRANT WARD: Fyysistä voimaa omaava agentti ei hämäänny tositilanteissa. Hiljainen ja temperamenttinen mies ei ole ihmissuhteiden mestari, mutta hänestä on mahdollista oppia pitämään.

AGENTTI ALTHEA RICE: Kokenut agentti on erittäin pätevä aseiden kanssa ja lentokoneen ohjaksissa. Kokemukset ovat toisaalta tehneet hänestä varautuneen ja hieman epävakaan.

AGENTIT JEMMA SIMMONS ja LEO FITZ: Nämä kaksi ovat kouluttautuneet yhdessä ja he ovat kuin sisko ja veli. Heissä on nörtin vikaa. Nainen tuntee biologian ja kemian ja mies aseteknologian.

Hahmot eivät ole tuttuja sarjakuvista eivätkä elokuvista. Vahvistamattomien tietojen mukaan sarja tulee esittelemään sekä sankareita että konnia, joita hyödynnetään tulevissa elokuvissa.

Lähde: TV Line

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pieni talo preeriall... Die Hard 5: Traileri... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

sdeq

07.10.2012 klo 09.55

Melko ennalta arvattavia hahmoja. No ehkä näyttelijät ja hyvä käsis savat lihaa luitten päälle.
lainaa

V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova