Tuorein sisältö

Elmo jätti Seesamtien seksiskandaalin vuoksi

20.11.2012 klo 23.45 | Luettu: 2093 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Seksiskandaali nukkemestari Kevin Clashin ympärillä ei ota tyyntyäkseen. Clash on päättänyt jättää opettavaisen lastensarjan Seesamtien, jonka parissa hän työskenteli 28 vuotta. Seesamtien edustajat kutsuvat päivää surulliseksi. Clash on itse antanut seuraavan lausunnon:

"Yksityisasiat ovat kääntäneet huomion pois tärkeästä työstä jota Seesamtie tekee, enkä voi sallia tämän jatkuvan kauempaa. Olen syvästi pahoillani lähdöstäni ja odotan ratkaisevani tämä yksityisasian omassa rauhassa."

Clash on avoimesti homoseksuaali. Häntä syytetään seksin harrastamisesta alaikäisten poikien kanssa. Ensimmäinen syyttäjä, nykyään 23-vuotias mies, väittää olleensa 16 tavatessaan Clashin. Hän perui syytöksen, mutta muutti mielensä uudestaan. Tämän jälkeen toinen 24-vuotias mies esitti vastaavan syytöksen. Clash on haastettu oikeuteen.

Clash tunnetaan parhaiten Elmon ääninäyttelijänä ja operoijana. Hän nosti Elmon tuntemattomasta hahmosta Seesamtien tunnetuimmaksi otukseksi. Viime vuonna valmistui Clashista kertova dokumentti Being Elmo: A Puppeteer's Journey, joka sai kovasti kiitosta kriitikoilta.

Lähde: ABC News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ranskan viisuedustaj... Nälkäpeli kakkosen l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova