Tuorein sisältö

Scorpions-taustaisia soittomiehiä Suomen kierrokselle

23.11.2012 klo 09.23 | Luettu: 967 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Arvostettu hard rock -kitaristi Michael Schenker saapuu keväällä Suomeen. Schenker ja hänen yhtyeensä esiintyvät torstaina 25. huhtikuuta Tampereen Klubilla ja seuraavana iltana Helsingin Virgin Oilissa. Liput molemmille keikoille tulevat ennakkomyyntiin Tikettiin maanantaina 26. marraskuuta.

Michael Schenkerin ura raskaan rockin raskaana raatajana on kestänyt yli 40 vuotta. Hän liittyi veljensä Rudolfin perustamaan Scorpionsiin 1970-luvun alussa ja soitti debyyttialbumilla Lonesome Crow. Myöhemmin Michael kitaroi Scorpionsissa vuoden 1979 levyllä Lovedrive, jota muistellaan myös Suomen-keikoilla.

Scorpionsista Michael Schenkerin ura jatkui menestyksekkäästi UFO:n ja Michael Schenker Groupin kitaristina. Kitaristi julkaisi viimeisimmän albuminsa Temple of Rock viime vuonna. "Temple of Rock & Lovedrive Re-Union Tour" -kiertue tarjoaa siten uutuuksia ja klassikoita, Flying V -kitaran maagista soundia ja hard rockia puhtaimmillaan...

Michaelin kanssa lavalla ovat kovat kehäketut: Rainbowssa, Yngwie Malmsteenin bändissä ja Michael Schenker Groupissa laulanut Doogie White, Scorpionsissa rumpalina toiminut Herman Rarebell, Scorpionsissa bassotellut Francis Buchholz ja Michael Schenker Groupissa kosketinsoittimia ja kitaraa soittanut Wayne Findlay.

To 25.4.2013 Tampere, Klubi
Pe 26.4.2013 Helsinki, Virgin Oil Co.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Yksi suurista Euroop... Dave Lindholm julkai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

74780

Tampere Film Festival 6th-10th March 2019
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova