Tuorein sisältö

Uusia tietoja Taistelutovereiden lentäjäveljeksestä

21.01.2013 klo 15.40 | Luettu: 2003 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Syksyllä vihjattiin, että maineikkaat minisarjat Taistelutoverit (Band of Brothers) ja The Pacific: Tyynenmeren taistelutoverit saattavat saada henkistä jatkoa. Suunnitelmat ovat edenneet.

Tuottajat Steven Spielberg ja Tom Hanks ja kumppanit ovat hankkineet oikeudet Donald L. Millerin kirjaan Masters Of The Air: America’s Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany.

Kirja on intiimi kuvaus pommittajalentäjistä, jotka saivat elää makeampaa elämää kuin jalkaväki, mutta joilla loppujen lopuksi oli huonommat mahdollisuudet selvitä hengissä koko sodasta. Pommittajan arkeen kuului paljon odottelua, lyhyitä äärimmäisen kiihkeitä tilanteita ja vaikeita moraalisia kysymyksiä.

Sarja saattaa hyödyntää muutakin lähdemateriaalia. Tähän tietoon se joka tapauksessa tulee kertomaan Yhdysvaltain kahdeksannesta lento-osastosta, joka toisen maailmansodan aikana majaili Iso-Britanniassa ja pommitti Saksaa.

Syksyllä väitettiin, että aiheena ovat ilmataistelut Tyynellämerellä.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Boss toukokuussa... Schwarzeneggerin uut... >

Keskustelut (1 viestiä)

dsl

21.01.2013 klo 16.20 2 tykkää tästä

Ikävä kyllä, ei tästä enää jaksa innostua, koska The Pacific oli niin huono sarja. Sitä tuli odotettua niin pirusti, mutta pystyin ehkä katsomaan puolet sarjasta. Aina voi silti toivoa että tästä tulee samanlainen mestariteos kuin Band of Brothersista.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova