Tuorein sisältö

Lisää näyttelijöitä Sin Cityyn

21.01.2013 klo 18.40 | Luettu: 3750 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sin Cityn jatko-osa Sin City: A Dame To Kill For viimeistelee näyttelijäkaartiaan. Kuvaukset alkoivat jo viime vuonna, mutta koska kyseessä on episodielokuva, tuotanto joustaa eikä näyttelijöiden tarvitse olla saatavilla yhtäaikaa.

Mukana ovat nyt myös Juno Temple (elokuvista Yön ritarin paluu ja Killer Joe tuttu nouseva tähti), Jeremy Piven (tuttu tv-sarjasta Entourage) ja Ray Liotta, joka ei esittelyjä kaipaa. Se ei ole tiedossa keitä he näyttelevät.

Mickey Rourke on Marv, Jessica Alba on Nancy, Rosario Dawson on Gail, Jaime King on Goldie, Josh Brolin on Dwight, Joseph Gordon-Levitt on Johnny, Dennis Haysbert on Manute ja Jamie Chung on Miho.

Sekin on tavallaan uutinen, että Bruce Willis palaa näyttelemään poliisietsivä John Hartigania. Willisin paluuta on pidetty varmana juttuna, mutta ohjaaja Robert Rodriguez virallisti asian vasta äskettäin. Syksyksi valmistuva A Dame To Kill For tulee olemaan neljäs Willisin tähdittämä jatko-osa tänä vuonna: ensin nähdään Die Hard 5, G.I. Joe 2 ja Red 2.

Lähteet: The Playlist, Latino Review

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Django Unchained kel... Mainoskatko: Bay, Cr... >

Keskustelut (4 viestiä)

CP-Vamma

21.01.2013 klo 20.18 2 tykkää tästä

Nyt ei mene jakeluun, ellei tää sitten oo elokuva joka sijoittuu tapahtumiin ENNEN ykkösosan elokuvaa.
Marv ja John Hartiganhan kuoli Sin Cityssä, niin miten ne voi olla tässä mukana? Anteeksi, en ole lukenut sarjakuvia enkä tiedä Sin Cityn maailmaa muutenkaan kuin tämän yhden elokuvan perusteella.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

21.01.2013 klo 20.53 3 tykkää tästä

Käsittääkseni kenenkään ei ole tarkoitus tietää mitä tapahtuu, sillä sarjakuvan luoja on kehittänyt uusia tarinoita leffaa varten. Ne voivat olla jatko- tai esiosia vanhoille tarinoille tai itsenäisiä juttuja.
lainaa
Karvainen-Kala

22.01.2013 klo 02.40 1 tykkää tästä

Olihan ensimmäisenkin Sin Cityn jaksot epälineaarisessa järjestyksessä.
lainaa
fly

22.01.2013 klo 13.38 1 tykkää tästä

Ray Liotta! Vielä kun Gary Oldmanin ja Mads Mikkelsenin tuohon näyttelemään molemmat sopisi hyvin Sin Cityn hahmokaartiin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova