Tuorein sisältö

Dwayne Johnson innostui teddykarhusta

23.01.2013 klo 15.35 | Luettu: 3208 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sellaisten elokuvien kuin Hammaskeiju ja Kilpajuoksu Taikavuorelle tähti Dwayne Johnson eksyi hetkeksi aikuisviihteen puolelle, mutta ei hätää, hän suunnittelee paluuta leipätyön äärelle. Johnson tuottaa perhe-elokuvan nimeltä Teddy Bear ja potentiaalisesti näyttelee yhtä pääosista.

Teddy Bear perustuu tähän kuvaan, eikä mihinkään muuhun kuin tuohon kuvaan. Kuva esittää teddykarhua ja hirviötä. Piirtäjä Alex Panagopoulos kertoo, että kuva on nopeasti piirretty ja ihan tyhmä. Hänellä ei ollut aikaa piirtää mitään parempaa, mutta nuorempana hän piirteli enemmänkin.

Johnsonin entinen avustaja löysi kuvan ja siitä se kaikki sitten lähti. Kirjoittajaa ei vielä ole palkattu, mutta studiolla on mielessä iso elokuva, joka potentiaalisesti kiinnostaa kaikkia vauvasta vaariin ja saa jatko-osia.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Popedan Costello une... Jarkko Ahola sävelsi... >

Keskustelut (2 viestiä)

TEDDY

23.01.2013 klo 17.12

Minä jo ehdin luulla otsikon perusteella, että mainio TED-leffa olisi saamassa jatko-osan maustettuna Dwayne Johnsonilla.

Tai hetkinen, hieman kun ruuvaili googlea niin selvisi, että TED-leffalle suunnitellaan toden totta jatko-osaa mutta ilman Dwayne Johnsonia.
lainaa
hulkhyi

23.01.2013 klo 20.14 1 tykkää tästä

ted oli paskaa
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova