Tuorein sisältö

Entisestä iskelmätähdestä kansainvälinen dance-artisti

24.01.2013 klo 00.04 | Luettu: 2200 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Johanna Siekkinen tuli tunnetuksi 1990-luvulla iskelmälaulajana. Johanna julkaisi kolme suomenkielistä iskelmä-albumia, joista viimeinen ilmestyi vuonna 1998.

Johanna muutti 2000-luvun puolivälissä ulkomaille ja asui ensin Nigeriassa vuoden verran ja tämän jälkeen Hollannissa viiden vuoden ajan. Hollannissa asuessaan hän ryhtyi tekemään dance- ja klubimusiikkia.

Johanna on menestynyt vuosien varrella alallaan hyvin. Hänen kirjoittamiaan kappaleita, joilla hän on esiintynyt feature-artistina, ovat soittaneet klubimaailman ykkös-dj:t, kuten Armin van Buuren, Tiesto sekä Paul Oakenfold.

Johanna on julkaissut hiljattain tulevan albuminsa ensisinglen Alive. Single on julkaistu mm. Ranskassa, Benelux-maissa ja Pohjoismaissa.

Alive-single on tällä hetkellä Swedish Buzz Chartsin sijalla 2. Yhden singlen remikseistä on tehnyt Freddy Bastone, joka sai Grammy-ehdokkuuden vuonna 2001.

Johanna on julkaissut aiemmin musiikkiaan Armada-nimisellä hollantilaisella levymerkillä ja työstää parhaillaan uutta albumiaan Ranskassa ja Ruotsissa. Elektrosekoitteista dance-musiikkia sisältävä levy on tarkoitus julkaista myös Suomessa syksyllä 2013.



Johanna Siekkinen vuosimallia 1998.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lordin albumi siirty... Entinen Metallica-ba... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova