Tuorein sisältö

Brad Birdin Tomorrowlandin salaisuudet raottuvat

04.03.2013 klo 15.00 | Luettu: 1458 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disneyn, ohjaaja Brad Birdin ja kirjoittaja Damon Lindelofin tieteiselokuva Tomorrowland saapuu teattereihin ensi vuonna. Näyttelijöiden agentit ovat saaneet juonikuvauksen:

"Teinityttö, nerokas keski-ikäinen mies (joka potkittiin ulos Tomorrowlandista) ja robottityttö yrittävät päästä Tomorrowlandiin ja selvittää mitä sille tapahtui pelastaakseen maailman. Tomorrowland sijaitsee toisessa ulottuvuudessa."

Asiasta uutisoiva sivusto Hitfix kertoo hieman lisääkin. Sivusto uskoo tietojen pitävän paikkansa, vaikka linkin takana keskustellaankin siitä, kannattaisiko julkisuuteen vuotaa väärää informaatiota salaisuuksien suojelemiseksi.

George Clooneyn näyttelemä päähenkilö Frank on nuorena poikana vieraillut "Tomorrowlandissa", jossa tiede on hyvin kehittynyttä. Hänet päästi sinne mainittu robottityttö ja hänet karkoitti Hugh Laurien näyttelemä korruptoitunut pormestari. Pormestari ei arvosta luovaa ajattelua, vaan hän pyrkii valjastamaan teknologian palvelemaan itseään.

Frank on katkeroitunut mies, joka haluaa oikeutta. Hänen on opittava muistamaan minkälainen hän oli lapsena.

Aiemmin elokuvaa on kuvailtu lähinnä siten, että avaruusolentoja ei ole mukana ja tämä kuva liittyy tarinaan jollakin tavalla:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Koskematon" ranskal... Jay ja Silent Bob an... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova