Tuorein sisältö

Jason Statham on Fast & Furious ensi vuonna

07.05.2013 klo 23.30 | Luettu: 4104 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jason Statham tulee esiintymään elokuvassa Fast & Furious 7, joka valmistuu ensi vuonna. Huhut ovat ennakoineet uutista pitkään. Vahvistus tulee Michelle Rodriguezilta.

Rodriguezilta on kysytty, mitä uutta Statham tuo sarjaan. Rodriguez vastasi, että kun Statham, Vin Diesel ja Dwayne Johnson ovat samassa huoneessa, sen näkee että he kuuluvat yhteen. Kunkin silmissä näkyy kokemus, Rodriguez sanailee. Hän taputtaa elokuvastudion päätökselle värvätä mukaan Statham.

Fast & Furious 6 saapuu Suomeen kahden viikon kuluttua. Se jää sarjan pitkäaikaisen ohjaajan Justin Linin joutsenlauluksi, sillä osalle 7 kaavailtu aikataulu on hänelle liian vinha & vimmainen. Osan 7 ohjaa Saw-sarjan luoja James Wan.


Lähde: Desde Hollywood

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Andrew Garfield tähd... HIM hopeapaikalle Sa... >

Keskustelut (2 viestiä)

Minä

08.05.2013 klo 12.00 1 tykkää tästä

Ei näin. Dwayne Johnsonia ei olisi ikinä pitänyt ottaa mukaan sarjaan. Ja nyt vielä tämä Statham, jolla ei ole mitään annettavaa millekään. Sarjan alamäki on alkanut. Originaali-näyttelijät saavat mukaansa näitä pilipalitoimintapellejä, jotka eivät vain mitenkään sovi mukaan.
lainaa
Ketkis

08.05.2013 klo 17.02 1 tykkää tästä

Minä kirjoitti:
Sarjan alamäki on alkanut.


Nyt ihan oikeasti. Ensimmäinen oli oikeasti melko taiteellinen ja vaikuttava, toinen jo reilusti viihteen puolella. Ei tämä mikään menestyssarja ole ollut mutta tärkeintä että rahaa tekee, samalla tapaa kuin JTP:n useasti mainitsemat Resident Evilit.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova