Tuorein sisältö

Radioasemat välttelevät Linda Vinkin kohubiisiä

15.07.2013 klo 10.15 | Luettu: 4177 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

17-vuotiaan Linda Vinkin ensimmäinen video Vink vink on kuukaudessa kerännyt yli 600 000 näyttökertaa YouTubessa.

Kappale on herättänyt paljon keskustelua niin sosiaalisessa kuin perinteisessäkin mediassa. Kappaleessa kuin vihjaillaan suorasukaisesti...ja vihjailut tulevat alaikäisen suusta.

Hurjasta huomiosta huolimatta yksikään radioasema ei ole uskaltanut ottaa kappaletta soittolistalleen...

Linda Vinkin taustalla ovat Maki Kolehmainen ja Jimi Constantine eli parivaljakko Robinin menestyksen taustalta.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rap-artisti Fabolous... Floppikesä jatkuu Yh... >

Keskustelut (3 viestiä)

Lihatuomari

Rekisteröitynyt 17.01.2012

15.07.2013 klo 20.59 4 tykkää tästä

Maki Kolehmainen on rehellisesti sanottuna jopa Nykäsen Mattia surkeampi biisintekijä. Kummasti hänelle riittää silti töitä.
lainaa
AnonyymiNyymi

15.07.2013 klo 22.24 3 tykkää tästä

Kolehmainen on teki säveltänyt pari hyvää kappaletta, esim. Frontside ollie on genressään aika moitteeton ja freesi. Mutta sitä en tajua miksi pitää syytää liukuhihnalla ulos tälläistä paskaa. Luulee olevansa joku Suomen huipputuottaja varmaan. Eihän tossa laiskassa nyhvöbiisissä oo sanat ainoa asia totaalisen väärin: yksinkertaiset teknovirvelinostatukset ryssitty kympillä, aneemiset laulusuoritukset päästetty läpi (etenkin wou-wou -huudatukset), kertsi lässähtää naurettavasti (vrt. samaa tavoittelevat maailmanluokan hittibiisit esim. Starhips) ja epäilen pahasti, että kasibittiset Nintendo-soundit ovat tahattomia Makin räpellyksiä, tulos yrityksestä aikaansaada moderneja tanssibiisisoundeja. Naurettavan huonosti kahvitauolla vasemmalla kädellä tehty biisi jo instrumentaalisestikin. Haista vittu, Maki Kolehmainen. Olet naurettava hyväuskoisia pikkulapsia rahan eteen hyödyntävä pelle. T: anonyymi nettikeskustelija
lainaa
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

15.07.2013 klo 23.08 1 tykkää tästä

Itse veikkaan, että Tuulin ja Lindan kohalla tarkoitus oli tehdä provosoiva autotune-kipale huomion hakua varten ja vasta sitten kunnon musiikkia. No kunnon ja kunnon, mutta fiksumpaa ainakin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova